|
|
|
|||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 | |
|
złośliwy krasnolud
|
Quote:
|
|
|
|
#22 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
Swoją drogą mnie osobiście śmieszy usilnie poszukiwanie spisków i afer oraz drugiego i trzeciego dna. Ze wszystkich możliwych stron. Aż trudno uwierzyć.
|
|
|
|
#23 | |
|
Distinguished Member
|
Jeszcze raz.
Napisales, iz btd jest osoba wywolujaca negatywne emocje, gdyz forma wypowiedzi jest mu obojetna: Quote:
To bylo sednem mojego listu. Ktory ciekawie sie rozwinal. Czy uwazam, iz ludzi mozna ''pognebic'' w ''bialych rekawiczkach''? Jak najbardziej (swoja droga, oklaski im za to). Ale wtedy to oznacza, ze osobie piszacej w taki sposob 'forma wypowiedzi' nie jest juz w zadnym stopniu obojetna... a nie to bylo sednem mojej dygresji. Czy to jest w porzadku? Oj, oczywiscie, ze odpowiem ''nie'', coz innego moge? Nasze tematy troche sie rozminely. Last edited by Agnieszka; 16-03-2009 at 21:46. Reason: problem z cytowaniem |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
Usunela wlasnie teraz, gdyz niedawno minal termin zglaszania niekompletnych danych. Dla mnie jest to glupi zbieg okolicznosci. Ty widzisz tutaj celowy zabieg - niemoralne zasady postepowania. (Pomijajac juz fakt, iz Margo sama pisala, ze dla niej pomysl polaczenia Waszych psow jest swietnym wyjsciem. Margo, czyzbys klamala?! Naprawde nie wydaje mi sie, aby Admini tego forum prezentowali az tak niski poziom, iz na codzien beda w porzadku, a w danych sytuacjach pokazywac sie beda jako utajeni chamusie... |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Member
|
Przepraszam Cię Agnieszko, ale nie chciałbym kontynuować dyskusji na ten temat. Nie miałem zamiaru więcej się wypowiadać, czuję się jednak w obowiązku udzielenia Ci odpowiedzi.
Uważam, że co miało być powiedziane, zostało przedstawione przez każdą ze stron i wracanie do tego będzie tylko powielaniem już prezentowanych argumentów; bez względu na to, kto z kim będzie polemizował. Nikomu nie odbieram prawa do formułowania własnych ocen - wprost przeciwnie, jestem "za" - tylko dobrze byłoby, aby wnioski wynikały z krytycznej analizy stanowisk adwersarzy, a nie były powodowane "wiarą". W kategorii "wiara" nie podejmę polemiki, bo jak już komuś na forum napisałem, nie potrafię tym samym umysłem myśleć i wierzyć (to z Leca) |
|
|
|
![]() |
|
|