![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Wilczy Duch
|
![]()
My jednak nieobecni na wystawie. Zbyt kieska pogoda jak na taka podroż.. i chyba wolałabym by pierwsza wystawę jaka odwiedzi Tymu, była jednak na dworze.. no i w ogole. Tak więc teraz czekam na dokładną relacje i zdjęcia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Senior Member
|
![]()
Więc ja chciałbyw wszystkim podziękować za miłe słowa i atmosfere. Było pomimo pogody cudownie i słonecznie. Bardzo fajny dzień i sędzia troche jeszcze jakby wczorajszy. Coś za bardzo się mylił. Gratulacje dla wszystkich wygranych. Relacja zdjeciowa już niedługo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Wilczy Duch
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Member
|
![]()
O wreszcie mogę coś napisać
![]() Gratuluję Wszystkim wygranym i przegranym ![]() Zestawienia w moim wydaniu nie będzie ale powiem że wygrał kto ??????? Tak jak przypuszczaliśmy Pan Gązo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Senior Member
|
![]()
Część wyników jest już podana . Reszta musi zostać uzupełniona bo ja mam zamieszane i sedzia też coś zamieszał. Nie chce podawać aby nie było nieścisłości.
Dodam z ostatniej chwili. Uni BIS 3 ( Gratulacje ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Również dziękuję wszystkim za spotkanie i..
Grzegorz - mimo kłótni i ogólnego nie zgadzania się - wielki respekt i szacunek. Dzięki. A wyniki jakie my zanotowaliśmy i uzgodniliśmy, jakby co to sprostujcie. PSY KLASA POŚREDNIA CZAMBOR z Vlciho Dubu - bardzo dobra, II lokata ILMARINEN Girios Dvasia - doskonała, I lokata, CWC KLASA OTWARTA ALI Dębowa Sfora - doskonała, CWC, res. CACIB KLASA CHAMPIONÓW AMBER WOLF z Peronówki - doskonała, CWC, CACIB, NPWR KLASA WETERANÓW CLIF od Bulizniku CS - doskonała, najlepszy weteran SUKI KLASA SZCZENIĄT UNI od Uhoste - wybitnie obiecująca, Najlepsze Szczenię KLASA MŁODZIEŻY BARINA Dębowa Sfora - bardzo dobra, IV lokata ENFYS Braterstwo Wilczaków - doskonała, I lokata, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior K-LEE VORNJA z Peronówki - doskonała, III lokata KALA Radov Dvor - nieobecna KALARATRI z Peronówki - doskonała, II lokata KLASA POŚREDNIA ADANE Jantarowa Wataha - doskonała, III lokata CALANTHE Wilk z Polskiego Dworu - doskonała, I lokata, CWC CIRI Wil z Polskiego Dworu - doskonała, II lokata KLASA OTWARTA CINTRA Wilk z Polskiego Dworu - doskonała, I lokata, CWC ISHTAR z Peronówki - nieobecna JADIEL z Peronówki - doskonała, III lokata MALLORY Silver Power - doskonała, II lokata KLASA CHAMPIONÓW ADHARA Wilk z Polskiego Dworu - nieobecna ALUD Lupimax - doskonała, I lokata, CACIB, CWC, NSWR, BOB BETI Wilk z Polskiego Dworu - doskonała, III lokata BRENDA z Verne Smecky - doskonała, res. CACIB, CWC I jak zwykle w Katowicach coś niezwykłego - tym razem 2x CWC w czampionach suk.
![]() |
#87 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, a teraz poważnie. ![]() Bardzo dziękujemy za miłe przyjęcie. Stresowaliśmy się, jakbyśmy sami uczestniczyli. Na początku przynajmniej. ![]() Łowcy na szczęście po pierwszym szoku i zdeprymowaniu wrócił animusz i chętnie by rozruszał starsze towarzystwo, ![]() Zatem raz jeszcze dziękujemy i oczywiście gratulujemy. Co do zdjęć; jak wiadomo warunki "świetlne" były nieciekawe zarówno w środku jak i na dworze, więc na żadne rewelacje nie ma co liczyć, ale czymś się tam na pewno dołączymy. PS Agnieszka, zdążyliście z Uni na finały? ![]() PS2 O, widzę, że tak, gratulacje!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Moderator
|
![]()
gratulacje dla synka
![]() a to ktoregos CWC musza teras anulowac ![]() ![]() gratulacje wszystkim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() P.S. Dzięki za spacer! |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Senior Member
|
![]()
No sedzia był troche po wczorajszym najprawdopodobniej i dlatego były te zielone aby mu nie umkneło
![]() Dobrze, ze sie pytałaś i okazało sie, ze warto było wracać niż siedzieć w domciu. ![]() Last edited by wilczakrew; 22-03-2009 at 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() My również bardzo dziękujemy. Mamy nadzieję, że mała Pszczółka nie przemarzła. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Senior Member
|
![]() ![]() P.S. Tu pisze: Najpiękniejsze Szczenię - przepraszam - ale jeszcze jestem zakręcona (a może cały czas jestem zakręcona - hehe) |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Wilczy Duch
|
![]()
Uni, Graba BRAWO i gratulacje dla wszystkich, niezle wyniki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Junior Member
|
![]()
My też wszystkim dziękujemy i gratulujemy.
Ze "staruchą" mamy nadzieję, że będzie jak Benjamin Button - za każdym razem młodsza. Pozdrawiamy |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
K-Lee Family
|
![]()
My też baaardzo gorąco dziękujemy
![]() ![]() ![]() Atmosfera przemiła, ludzie wspaniali, psy przepiękne, obsługa uśmiechnięta i pomocna, żyć nie umierać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jednak to nie znaczy, ze muszę być niemiły i jeszcze na dodatek obrazić się na tą osobę czy jej psy. Mogę pewnych dyskusji czy tematów nie podejmować, nie koniecznie muszę isć na piwo ale też nie muszę traktować jak wroga nr 1. Wszyscy jesteśmy ludzmi i powinniśmy innych szanować tak samo jak szanujemy siebie. W tym względzie nie powinno być wyjątków. Ja również dziekuje za miłe słowa. P.S. Mam nadzieje, ze mi piórka nie urosną ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Ej, przecież K-lee i Ty 'wystawiałyście się' tak że szczęka opada. Wrzucę fotki jak przelecę je, bo wyszło ich trochę a 'artystycznie rozmytych w ruchu' lepiej nie pokazywać.
![]()
![]() |
#99 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
hihihi... no już bez przesady ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |