![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Ponieważ temat galicyjskiego przewija się w różnych wątkach, chciałam teraz oficjalnie ZAPROSIĆ na III GALICYJSKIE WILCZAKÓW SPOTKANIE
![]() Odbędzie się tak jak w zeszłym roku w schronisku "Kudłacze" w ostatni weekend czerwca. Polecam zgłosic się na Międzynarodową Wystawę w Krakowie. Oczywiście informacje bardziej szczegółowe podam później ![]() ![]() Nad Galicyjskiem piecze w tym roku przejmie Andrzej , więc będzie ostro, wiem że na sobotę planuje bieg przełajowy, będzie też możliwość sprawdzenie psiej reakcji na strzał (wystrzał ![]() Ponieważ zaczynam się toczyć a nie chodzić ![]() ![]() Jeszcze raz zapraszam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
My tzn. Kasia, Sławek i Imbus - planujemy jak co roku stawić sie w komplecie - pod namiotem.
Do zobaczenia!!!
![]() |
#3 |
K-Lee Family
|
![]()
My planujemy
![]() ![]() Chciałabym też na spotkanie, ale nie wiem ile kosztowały noclegi w zeszłym roku, a tym samym, czy da się to wpisać w budżet miesiąca czerwca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilkokłak
|
![]()
Hm... w czerwcu Łowca będzie miał już skończone 6 miesięcy, zatem na wystawę pewnie się zgłosimy. Nie wiem natomiast, czy taki "hardocore", jak zapowiadany będzie odpowiedni dla takiego młodziaka.
![]() ![]() W każdym razie przykro by było odpuścić spotkanie z tyloma wilczakami i ich właścicielami, zwłaszcze, że od nas do Krakowa to praktycznie '"rzut beretem". Z tego też powodu, myślę, że nocować będziemy u siebie, a ewentualnie dojedziemy w celach towarzyskich (o ile tak można ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() I znając Andrzeja to nie będziemy sie nudzić - my z Imbusem piszemy sie na wszystko co wymyśli Andrzej. Z Sopotu wruszymy w nocy - więc na wczesne popołudnie powinnismy być na miejscu. A drogę juz znamy ![]() No i zapraszamy wszystkich. Świetni ludzie, świetne miejsce - wracamy tam co roku!!!
![]() |
![]() |
#6 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Oczywiście można dojezdzać,jak również można nie brac udziału w biegu
![]() ![]() ![]() A to strona schroniska :http://kudlacze.pttk.pl/cennik.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ja sie pisze w komplecie i oczywiscie z noclegiem od piatku do niedzieli. Co do biegu to zobaczymy na miejscu. 2 osoby i psiak. Madzia poproszę o rezerwacje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Hej!
![]() Ale na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie powiedzieć czy to będzie namiot, czy zarezerwujemy miejsce w schronisku. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
love and terror
|
![]()
My w tym roku pod znakiem zapytania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
My jak co to od soboty ale to tak na 50%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wilcza Saga
|
![]()
Na dzień dzisiejszy pewności na 100% nie mam czy będziemy, aczkolwiek jeśli już coś to pod namiotem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
K-Lee Family
|
![]()
Ale po ile te noclegi??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wilcza Saga
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Magdalena napisała, że wystawka jest w niedzielę - czy to pewne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
The Grim Reaper
|
![]()
Najprawdopodobniej się zjawię jakby co
![]()
![]() |
#16 |
Wilczy Duch
|
![]()
My bysmy chcieli się pojawic, choc wiadomo, ze jak z malym to raczej tylko schronisko, bo pogoda lubi platac psikusy.. ale jak jeszcze bedzie to nie wiemy ale na 50% jestesmy na TAK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Hej!
Ja tak dopytuję, bo chciałam sobie sobotni wypad do Czech pogodzić z Galicyjskim spotkaniem, więc pewnie przybędziemy w sobotę wieczorem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
My na 75% będziemy z dwoma psami. Biedny Celar na zawał umrze, ale trzeba być twardym nie miętkim.
![]()
![]() |
#20 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
My jesli bedziemy to z cala wataha. Raczej piszemy sie na pokoj - bo z mala namiot odpada, a z przyczepa po tych kamieniach nie podjedziemy
![]() Podejrzewam, ze wszystko wyjdzie na ostatnia chwile - teraz ciezko cos powiedziec na 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|