![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Bakov mám kousíček :-) Tak tam přivezu mího vlka vypranýho a obarvenýho v pračce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Já vím, že tam jsou cvičáky dva. Ten o kterém se mluví, je snad "blízko" nádraží u takového parku. Můžeme se sejít u nádraží a společně tam pak dojít.
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Tak já tam budu v 8.00 hod na vlakovim nádraží město.Podle mapy by to mělo být blíž,než z toho druhého nádraží.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Když půjde vše jak má, tak 8:06 přijedem na město taky. Jinak kdo pojede na hlavák, doporučuju připočítat třičtvrtě hodiny procházku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Tak bych to hodnotil jako fajn akci Díky všem zúčastněným
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
Mě se akce taky moc líbila i když jsem neměla čévéčko.Byli tam samí krásní pesani a nejvíce mě potěšil vlk :-) Teď jsem díky panu Hartlovi do budoucna zase o něco chytřejší :-)Tady jsou fotky ,ale moc se mi nevydařily http://lakotawin.rajce.idnes.cz/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
i já přidávám fotečky, akce to byla skvělá, moc se nám líbila http://alissea.rajce.idnes.cz/setkan...13.6.09/#album
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
tak jak to vypadá, na Dívčí kámen by se vyrazilo tuto neděli - tedy 28.6.2oo9, budu jedině rád, když přijedou všichni, kdo projevili zájem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
OK, snad stihnu do pátka pořešit ve škole vše potřebné a už budu mít klid.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
hele v kolik a kde by byl sraz, pojede někdo z budějek? pojedu totiž z prahy do čb a pak dál a nechce se mi samotný, netuším kde dívčí kámen je
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
omlouvám se, ale mám dost práce
posílám link na idos : české budějovice - třísov http://jizdnirady.idnes.cz/vlakyauto...af=False&lng=C pokud se bude upřednostňovat spoj přímo bez přestupu, tak se nabízí buď v 11, nebo v 1 odpol ( což už je dle mě docela pozdě ) v Třísově na parkovišti - hned vedle vlakové zastávky. Ale zkuste si tam vybrat, co je pro Vás nejsnesitelnější - vzhledem k tomu, že povalíte z prahy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
Pojedu s případnými zájemci z Budějovic vlakem. Tak se mi ozvěte na telefon 776770794. Počkala bych na nádraží a vyrazíme spolu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
Vlak 10:34 z Budějc - přímý do Třísova, tak bych to viděla tak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
u nás to začíná vypadat dost bledě, mám finanční krizi, a nevim jestli to do neděle srovnám
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|