Précédent   Wolfdog.org forum > Česky > _Administrace

_Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti...

Réponse

Outils de la discussion Modes d'affichage
Vieux 24/07/2009, 11h06   #1
Undertaker
Member

Par défaut Náhodné foto

Nešlo by nějak roztřídit fotky na fota vlčáků a zbytek? Ono člověk se těší, co tam bude za vlčouna teď a pak tam vybafne toto:
http://www.wolfdog.org/drupal/cs/gallery/pic/97608/
Undertaker jest offline   Réponse avec citation
Vieux 24/07/2009, 12h35   #2
Wolf.Angel
Shinigami キバ 。Kiba

Envoyer un message via MSN à Wolf.Angel Envoyer un message via Skype™ à Wolf.Angel
Par défaut

hehe...peknyyy teda..se nedivim ze ses lek

Síla bez viny, láska bez pochyb, není to špatné být vlkem....

Wolf.Angel jest offline   Réponse avec citation
Vieux 24/07/2009, 12h36   #3
Hanka
Senior Member

Envoyer un message via ICQ à Hanka Envoyer un message via Skype™ à Hanka
Par défaut

Tak to je šok . Já nevím, já už se od dubna snažím o přeřazení dvou fotek z jedné galerie do druhé a vypadá to, že to není možné. Už jsem psala emaily, fotky 4x poslala s jinými jmény a velikostmi....A nic. A to jsem fotky vysloveně původně poslala do té správné galerie, ve které teď ale nejsou.....Záhada
Hanka jest offline   Réponse avec citation
Vieux 25/07/2009, 03h44   #4
Undertaker
Member

Par défaut

Citation:
Envoyé par Hanka Voir le message
Tak to je šok . Já nevím, já už se od dubna snažím o přeřazení dvou fotek z jedné galerie do druhé a vypadá to, že to není možné. Už jsem psala emaily, fotky 4x poslala s jinými jmény a velikostmi....A nic. A to jsem fotky vysloveně původně poslala do té správné galerie, ve které teď ale nejsou.....Záhada
Tohle asi zkus pořešit s Pavlem. Třeba někde zrovna lítá, ale až dorazí, snad nám odpoví na to co potřebujem. Přece jen je to jedinej českej moderátor zde.

Já jsem se chtěl ale zeptat, jestli by nešlo do náhodných fotek vybírat striktně vlčáky nebo vlky, prostě něco co se hodí. I ty výstavy, bonitace mi přijdou už takový... no není to ono. A o fotkách lidí nemluvim. Od toho jsou portály jako lide.cz a podobné.

Není to sice jako minule, ale stejně mi to zas dneska náhodně vyhodilo toto:
http://www.wolfdog.org/drupal/cs/gallery/pic/62286/

Dernière modification par Undertaker ; 25/07/2009 à 03h55
Vieux 25/07/2009, 11h07   #5
jerabekj
Junior Member

Envoyer un message via ICQ à jerabekj Envoyer un message via MSN à jerabekj Envoyer un message via Skype™ à jerabekj
Par défaut Náhodné foto

Citation:
Envoyé par Undertaker Voir le message
Nešlo by nějak roztřídit fotky na fota vlčáků a zbytek? Ono člověk se těší, co tam bude za vlčouna teď a pak tam vybafne toto:
http://www.wolfdog.org/drupal/cs/gallery/pic/97608/
Ja teda nevim, ale zrovna před pár dny jsem se půl hodiny bavil tim, že jsem na hlavní stránce mačkal F5 (obnovit) a koukal na fotky. Za tu půlhodinu mi to neukázalo jinou fotku než vlčáka. Domnívám se, že fotek jiných než jsou psi je tu tak málo, že ani nemá cenu se snažit tyhlety náhody eliminovat.
Honza
jerabekj jest offline   Réponse avec citation
Vieux 25/07/2009, 11h16   #6
Undertaker
Member

Par défaut

Citation:
Envoyé par jerabekj Voir le message
Ja teda nevim, ale zrovna před pár dny jsem se půl hodiny bavil tim, že jsem na hlavní stránce mačkal F5 (obnovit) a koukal na fotky. Za tu půlhodinu mi to neukázalo jinou fotku než vlčáka. Domnívám se, že fotek jiných než jsou psi je tu tak málo, že ani nemá cenu se snažit tyhlety náhody eliminovat.
Honza
Proč ne? Snad to není tak zbytečný a tyhle fotky tu zbytečně jsou. Bez nich je to prostě lepší a nemuselo by to bejt tak náročný upravit.
Vieux 27/07/2009, 21h54   #7
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Par défaut

Já se teda taky domnívám, že by tu podobný fotky nemusely bejt. Vůbec. Jsou to stránky o psech, případně vlcích. Tyhle obrázky se psy nesouvisí ani vzdáleně. Koneckonců tady vkládání fotek podléhá schválení, takže eliminace je podle mě velmi snadná - vidím fotku, která nesouvisí s vlčákem, tak prostě kliknu na "smazat". Jednoduchý jako facka.
Marianka.W jest offline   Réponse avec citation
Vieux 28/07/2009, 00h44   #8
Undertaker
Member

Par défaut

Citation:
Envoyé par Marianka.W Voir le message
Já se teda taky domnívám, že by tu podobný fotky nemusely bejt. Vůbec. Jsou to stránky o psech, případně vlcích. Tyhle obrázky se psy nesouvisí ani vzdáleně. Koneckonců tady vkládání fotek podléhá schválení, takže eliminace je podle mě velmi snadná - vidím fotku, která nesouvisí s vlčákem, tak prostě kliknu na "smazat". Jednoduchý jako facka.
Neřikám nemusely bejt... ať si je člověk klidně najde, když bude chtít, ale v těch náhodných by se zobrazovat nemusely. Jinak s Lenkou souhlasim. (Pro jistotu, aby mě příště zase nemlátila)
Vieux 28/07/2009, 08h34   #9
wolfin
Moderator

Envoyer un message via ICQ à wolfin Envoyer un message via Skype™ à wolfin
Par défaut

aj to takie tez treba zmazit?

bo tu su len liuda bez psov?
mi to neni problem ked su aj takie fotki, pre to ze oni su dane na setkani aj na BONUS galeriu.
Ja chtim videt akie liuda maju psy nie len psy. ked chtis koukat na cevecki idte na galeriu "vlcaki" aj budete tam mit len psy
Vieux 28/07/2009, 09h58   #10
jerabekj
Junior Member

Envoyer un message via ICQ à jerabekj Envoyer un message via MSN à jerabekj Envoyer un message via Skype™ à jerabekj
Par défaut

Souhlasim s Wolfin, neni to jen o psech, ale i o lidech, setkavani, spolecnych akcich. Jsem treba clenem Mitsubishi Clubu a v galeriich rozhodne nemame jen fotky aut, i kdyz ten klub a web o autech je, ale i o lidech kterym patri. Urcite by se nahodne foto dalo automaticky vybirat jen z galerii vlcaku, ale na druhou stranu si predstavte, ze na vas z nahodneho fota vykoukne znama tvar. Samozrejme se vsichni osobne nezname, ale urcite by mi nevadilo si pri otevreni Wolfdogu obcas rict "je hele, to je Marianka s Undertakerem" .
jerabekj jest offline   Réponse avec citation
Vieux 28/07/2009, 11h52   #11
Undertaker
Member

Par défaut

Tak asi by to chtělo názor více lídí ale jde hlavně o to, co na to majitelé serveru.
V podstatě můžu oponovat stejným argumentem, že pokud chceš fotky lidí, najdeš je v samostatný galerii. Je to jen otázku vkusu co se komu líbí a nelíbí, ale můj názor je takovej, že ten web by měl určitej standard, kdyby se jako náhodná fotka zobrazovali pouze vlci a vlčáci. Když sem přijde někdo novej a vyletí na něj hned výše zmíněná fotka, tak zapochybuje kam se to vůbec dostal.
Co se týká třeba fotky mě a Marianky, nehodlám bejt nijak populární. Mezi fotkama ze setkání ať klidně je, ale jako náhodná fotka figurovat nemusim.
Vieux 28/07/2009, 12h27   #12
admin
Moderator

Par défaut

We agreew ith you all... It is planned that in the new gallery photos from the "Bonus" section will be no more shown... So please be patient....
admin jest offline   Réponse avec citation
Vieux 28/07/2009, 12h40   #13
Undertaker
Member

Par défaut

Thank you
Vieux 28/07/2009, 13h09   #14
mellorn
Member

Par défaut

ja se teda taky priklanim k fotkam psu a ne lidi,ty me nijak nezajimaji,i kdyz bych je treba znala....
mellorn jest offline   Réponse avec citation
Vieux 28/07/2009, 16h07   #15
Mackie
Junior Member

Par défaut

Citation:
Envoyé par Undertaker Voir le message
Proč ne? Snad to není tak zbytečný a tyhle fotky tu zbytečně jsou. Bez nich je to prostě lepší a nemuselo by to bejt tak náročný upravit.
ale bolo by to narocne, vyzadovalo by si to rucne prejst kazdu jednu fotku a nasledne ju "dat do kategorie ok/neok" - nehovoriac o vytvoreni takehoto podadresara
takze prakticky nemozne
Mackie jest offline   Réponse avec citation
Vieux 28/07/2009, 16h40   #16
Undertaker
Member

Par défaut

Citation:
Envoyé par Mackie Voir le message
ale bolo by to narocne, vyzadovalo by si to rucne prejst kazdu jednu fotku a nasledne ju "dat do kategorie ok/neok" - nehovoriac o vytvoreni takehoto podadresara
takze prakticky nemozne
Zkus si přečíst komentář od Admina...půjde to, jen treba vyděržať Jednoduše stačí náhodný foto brát ze složek vlčáci a vlci
Vieux 28/07/2009, 20h14   #17
Mackie
Junior Member

Par défaut

aha vidim.. ale ako je napisane "new gallery", to je o niecom inom
v tej sucasnej.. to by bolo fakt prplanie sa
Mackie jest offline   Réponse avec citation
Vieux 29/07/2009, 00h19   #18
Undertaker
Member

Par défaut

Tak uvidíme... ale je to v příští pětiletce
Vieux 29/07/2009, 13h44   #19
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Par défaut

Můj xicht rozhodně na nikoho vykukovat nemusí. Stačí, že se sama vyděsím, kdykoliv projdu kolem zrcadla. Ale radši se fakt kouknu na chlupáče.
A nikoho nemlátim, dokonce ani lidi. No, možná to přehodnotím...
Marianka.W jest offline   Réponse avec citation
Réponse

Règles de messages