![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
słyszałem kiedyś, że nadzieją matka głupców, ale mam nadzieję, że ten temat nie przerodzi się za 3 posty w wojnę wszelakich gangów...
Nasza firma robiła ostatnio kolejny teledysk do "współczesnych" aranżacji "Piosenek Zakazanych". Brały w niej udział też wilki partyzanckie - Barina i Ardal. Jak tylko pojawi się już klip dam znać. A na razie tylko kilka zdjęć robionych przez Kamoszkę i wykorzystanych bez najmniejszej jego zgody. ![]() ![]() ![]() Last edited by Marcin L.; 17-11-2009 at 08:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Wiecej, wiecej :-)
![]() |
#3 |
Ardal Conall
|
![]()
Jak widac na zdjeciach bylo duzo ss-manów, partyzantów, krzyku, dymu, broni palnej itd. Jak na wojnie
![]() Dla oddania klimatu cd. zdjec Kamoszki, również bez jego zgody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na zdjeciach wszystko wygląda statycznie, ale działo się tyle, że w teledysku mam nadzieję będzie czuc atmosterę wojny z udziałem ss-manów, polskich partyzantów i czechosłowackich wilczaków ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Świetna sprawa!! Zawsze wiedziała że Barina I Ardal sa stworzone do gry w filmach zwłaszcza wojennych.
Mam nadzieję ze grały wilki a nie czechosłowackie wilczaki ![]() I prosimy o jeszcze więcej zdjęć!! No i klip jak juz będzie skręcony.
![]() |
#5 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
Oczywiście ze w teledysku grały wilki!!! Ja sie rozpedziłem i stad ten blad. Bo ten jeden wilk do Ardala podobny a drugi do Bariny - stąd skojarzenie z wilczakami ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Kurczę, żałuje, że mi wyświetla się tylko część zdjęć
![]() ![]() Ps. Ooo... mały OT. Bo mam coś dla poszukiwaczy teorii spiskowych ![]() ![]() Last edited by Witek; 17-11-2009 at 12:32. Reason: dodanie Ps |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
A jak ze strzelaniem? Wiem że obydwa psy są ostrzelane, ale nie ma problemów z nadmiernym 'przestrzelaniem'?
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Co do Bariny i strzelania to wiem jedno!! Ona nie przejmuje sie strzelaniem. Widziałam ją na inscenizacji w Myślęcinku - Normandia 44. Tam nie tylko strzelali - tam też waliły moździeze i wybuchały miny
![]()
![]() |
#9 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Poza pracą mieliście pewnie niezłą zabawę- psy na pewno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Walhalla Productions
Martin Luttomino & co. ma przyjemność poinformować, że jeszcze w listopadzie pojawi się zmontowana wejrsją "Barina i Ardal jako Pierworodni Wojny". |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Head like a hole
|
![]() Quote:
mam nadzieję, że będzie bardzo niepoprawne... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|