Wróć   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01-05-2010, 13:02   #61
sdivokoukrvi
Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał JIM Zobacz post
OK v pátek, ve stejnou dobu? A kde přesně?
Můžem se přidat?
sdivokoukrvi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-05-2010, 13:04   #62
Ajry
Junior Member

Domyślnie

V 1730 na metro Haje, Chodov,ci zastavka 177 ze Skalky hned u lesoparku,myslim ze se jmenuje Selska,jeste to zjistim.
Ajry jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-05-2010, 13:15   #63
JIM
Junior Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał Alissea Zobacz post
Můžem se přidat?
Já myslím, že určitě. A kdyby se vám chtělo třeba dnes na hodinu nebo dvě tak klidně, když ej konečně ten sníh.

Ajry: A nechtěl by jsi dorazit ty spíš někam k zastávce Hostivařská? My máme přeci jen pořád štěně(2měsíce) a ty máš velkého psa a vzhledem k tomu, že tam něco nachodí, nechci úplně utahat.
JIM jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-05-2010, 13:25   #64
sdivokoukrvi
Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał JIM Zobacz post
Já myslím, že určitě. A kdyby se vám chtělo třeba dnes na hodinu nebo dvě tak klidně, když ej konečně ten sníh.
ok tak jak máš čas?
stare 01-05-2010, 13:26   #65
Ajry
Junior Member

Domyślnie

Ok, tak 1730 zastavka Hostivarska
stare 01-05-2010, 13:29   #66
JIM
Junior Member

Domyślnie

Cytat:
ok tak jak máš čas?
Tak třeba od 16hodin máme čas, tak na vás můžeme počkat na Strašnické.

Cytat:
Napisał Ajry
Ok, tak 1730 zastavka Hostivarska
OK budeme tam.
stare 01-05-2010, 13:42   #67
sdivokoukrvi
Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał JIM Zobacz post
Tak třeba od 16hodin máme čas, tak na vás můžeme počkat na Strašnické.

OK budeme tam.
dobře v 16h na strašnický
stare 01-05-2010, 13:45   #68
JIM
Junior Member

Domyślnie

Budeme tam.
stare 01-27-2010, 16:19   #69
bambas
Junior Member

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do bambas
Domyślnie Vikendove venceni?

Ahoj!
Nemel by nekdo z Prahy 10, nebo z Prahy obecne chut vyrazit na prochazku (treba na Hostivar) a zkouknout, jak tam vypada cvicak? Mam 4 mesicni stene CSV.
stare 01-27-2010, 22:39   #70
sdivokoukrvi
Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał bambas Zobacz post
Ahoj!
Nemel by nekdo z Prahy 10, nebo z Prahy obecne chut vyrazit na prochazku (treba na Hostivar) a zkouknout, jak tam vypada cvicak? Mam 4 mesicni stene CSV.
tak prčo ne, mi by sme zájem měli,sme z Prahy 6
stare 01-27-2010, 23:03   #71
jerabekj
Junior Member

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do jerabekj Wyślij wiadomośc poprzez MSN do jerabekj Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do jerabekj
Domyślnie

Cytat:
Ahoj!
Ahoj,
přijďte se podívat na výcvik začátečníků v pondělí nebo ve středu od 18:00 hod. Já tam chodim cvičit k Přemkovi Jarošovi a jsem spokojenej. Cvičák je to prima a k ČSV mají fajn přístup (tj. úplně normální, jak jsem slyšel, tak narozdíl od jiných cvičáků).

Honza
jerabekj jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-27-2010, 23:11   #72
jerabekj
Junior Member

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do jerabekj Wyślij wiadomośc poprzez MSN do jerabekj Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do jerabekj
Domyślnie

Cytat:
Ahoj!
Omlouvám se za offtopic, ale koukal jsem na fotky a je krásně ušatej jako ten můj . Pak jsem se kouknul do rodokmenu a hrozně rád bych ho viděl, je to srdeční záležitost, protože má v rodokmenu Adona Kanakora a Fabi Jimili - rodiče mýho prvního ČSV Agyra.
Telefon tu psát nechci, ale jsem na mailu [email protected] a kdykoliv se rádi sejdem.
Honza
stare 01-28-2010, 12:10   #73
Ajry
Junior Member

Domyślnie

Cytat:
Ahoj!
Ahoj, jsem z okoli Hostivarskeho lesoparku.Rad pujdu.Dej vedet, mail,domluvime se.M.
stare 01-28-2010, 13:41   #74
bambas
Junior Member

Domyślnie

Cytat:
Ahoj!
Teda! Jsem necekal tolik reakci. Tak co tedy tuto nedeli, 31.1.2010 v 15:00 na tram. zastavce Hostivarska? Nebo jiny navrh na sraz?

Cytat:
Napisał jerabekj Zobacz post
Omlouvám se za offtopic, ale koukal jsem na fotky a je krásně ušatej jako ten můj . Pak jsem se kouknul do rodokmenu a hrozně rád bych ho viděl, je to srdeční záležitost, protože má v rodokmenu Adona Kanakora a Fabi Jimili - rodiče mýho prvního ČSV Agyra.
Telefon tu psát nechci, ale jsem na mailu [email protected] a kdykoliv se rádi sejdem.
Honza
Tak to je parada a krasna nahoda No samozrejme se prijd kdykoliv podivat, treba v nedeli na sraz. K tomu cvicaku: Mohl bych ve stredu, na tu 18:00. Ktery cvicak to je? Ten ZKO hostivar?
stare 01-28-2010, 14:26   #75
sdivokoukrvi
Member

Domyślnie

Cytat:
Teda! Jsem necekal tolik reakci. Tak co tedy tuto nedeli, 31.1.2010 v 15:00 na tram. zastavce Hostivarska? Nebo jiny navrh na sraz?

Tak to je parada a krasna nahoda No samozrejme se prijd kdykoliv podivat, treba v nedeli na sraz. K tomu cvicaku: Mohl bych ve stredu, na tu 18:00. Ktery cvicak to je? Ten ZKO hostivar?
A nechce se ti s náma v sobotu od 13h do zoo?jinak první sraz je v 12h ve stromovce u vchodu na výstaviště
stare 01-28-2010, 22:26   #76
bambas
Junior Member

Domyślnie

Cytat:
A nechce se ti s náma v sobotu od 13h do zoo?jinak první sraz je v 12h ve stromovce u vchodu na výstaviště
Ja bych i sel, ale v sobotu budu zrejme jeste pracovat, musim dodelat veci, ktere maji byt hotove do soboty do pulnoci. Proto je pro me lepsi ta nedele. Kazdopadne si to se smeckou radne uzijte
stare 01-29-2010, 11:00   #77
jerabekj
Junior Member

Domyślnie

[/quote]Tak to je parada a krasna nahoda No samozrejme se prijd kdykoliv podivat, treba v nedeli na sraz. K tomu cvicaku: Mohl bych ve stredu, na tu 18:00. Ktery cvicak to je? Ten ZKO hostivar?[/quote]
Ano, je to ZKO Hostivar a autem se tam dostaneš ze Skalky, přez kruháč kolem Tesca, dál pod viadukt a pořád po hlavní ař po pravý straně narazíš na dopravní značku "zákaz odbočení vpravo" s dodatkovou cedulí "mimo kynologický ústav". Tam zahneš a pojedeš po panelový (momentálně zasněžený cestě cca 500m až na cvičák. Z druhý strany se tam nechá jet z průmyslový, ze který odbočíš směrem ke Skalce naproti ulice "U kabelovny". Ze Skalky se tam nechá dojít hezkou procházkou: na kruháči u Tesca se dáš mírně doprava a nahoru kolem sídliště. Po cca 400m je ostrá zatáčka vpravo a před ní se dá zahnout doleva mezi garážema, pak pod mostem Jižní spojky, dál pak přez můstek pro pěší přez koleje, pak doprava podle kolejí a dojdeš až na cvičák. Kdyby něco, nechal jsem Ti zprávu na ICQ.
Honza
stare 01-29-2010, 11:41   #78
sdivokoukrvi
Member

Domyślnie

Cytat:
Ano, je to ZKO Hostivar a autem se tam dostaneš ze Skalky, přez kruháč kolem Tesca, dál pod viadukt a pořád po hlavní ař po pravý straně narazíš na dopravní značku "zákaz odbočení vpravo" s dodatkovou cedulí "mimo kynologický ústav". Tam zahneš a pojedeš po panelový (momentálně zasněžený cestě cca 500m až na cvičák. Z druhý strany se tam nechá jet z průmyslový, ze který odbočíš směrem ke Skalce naproti ulice "U kabelovny". Ze Skalky se tam nechá dojít hezkou procházkou: na kruháči u Tesca se dáš mírně doprava a nahoru kolem sídliště. Po cca 400m je ostrá zatáčka vpravo a před ní se dá zahnout doleva mezi garážema, pak pod mostem Jižní spojky, dál pak přez můstek pro pěší přez koleje, pak doprava podle kolejí a dojdeš až na cvičák. Kdyby něco, nechal jsem Ti zprávu na ICQ.
Honza
Hele myslíš, že bych vás někdy mohla zneužít, sejít se s váma, aby ste mi ukázali cestu na ten cvičák? trpím dezorientačním smyslem, rozhodně bych zabloudila
stare 01-29-2010, 14:42   #79
jerabekj
Junior Member

Domyślnie

Cytat:
Hele myslíš, že bych vás někdy mohla zneužít, sejít se s váma, aby ste mi ukázali cestu na ten cvičák? trpím dezorientačním smyslem, rozhodně bych zabloudila
Jasně no problema. Akorát se musíme dohodnout, protože normálně jezdim rovnou z práce autem, takže bych ho musel nechat někde u Skalky a jít s Tebou pěšky. Mail tu někde je....
stare 01-29-2010, 15:07   #80
jerabekj
Junior Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał jerabekj Zobacz post
Jasně no problema. Akorát se musíme dohodnout, protože normálně jezdim rovnou z práce autem, takže bych ho musel nechat někde u Skalky a jít s Tebou pěšky. Mail tu někde je....
Tady je mapa s označenými trasami:

Odpowiedz

Zasady Postowania