![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Mielismy dzis z Amberkiem milych gosci
odwiedzili nas Angela i KUba - nowe ofiary wilczakowej choroby ![]() Amber dostal 10 mg Relanium i olejek rozsmieszajacy ![]() - nie zjesc zadnej kupy - nie poklocic sie na spacerze z nikim - nie pobiec w sina dal za sarenka - nie przewrocic stolu itp ![]() Najlepiej Angela sama sie przedstaw, mam nadzieje ze zagoscisz na stale juz niedlugo w "wilczakowej rodzinie" ![]() My dziekujemy za odwiedziny, zapraszamy znowu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
ha! Witamy kolejne ofiary
![]() A jak widze , nasze wilczaki wlaczaja sobie program "grzeczny wilczak" - mamia przyszlych wilczakowcow, zamydlaja im oczy i ogolnie robia wode z mozgu....a jak jest juz po ptakach to dopiero pokazuja swoje prawdziwe obicze ![]() To jakis spisek?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
I kto to mowi?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
haha No to widze,ze nie mam wyboru i musze wyjsc z ukrycia
![]() Amberek zrobil na mnie super wrazenie, teraz juz nie ma dla mnie odwrotu ![]() Jestem zakochana w CzW po uszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Czyli nie na darmo od tygodnia odwiedzalismy salon kosmetyczny
![]() Angela witam na forum ![]() teraz tylko brak ci Czeweczki do pelnego obrazu ofiary ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Spojrz zreszta na ostatnie zapiski na blogu Cheitanka...mamy kolejna ofiare na koncie he heeee..... Angela-A - witamy, i od razu powiem Ci, ze trafilas najgorzej jak moglas....kazdy, kto pozna Amberka wtapia po uszy...a potem ma w domu takiego Cheitanka ![]() Ale badz dzielna! Bedziemy z Toba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() Tylko uważaj, bo: a) jesteście do spółki z Cheitanem najbardziej winni rozprzestrzenianiu się zarazy w stolicy ![]() b) jesteście najbliższym celem wycieczek pt.: "zrozpaczeni poszukują wsparcia" i będziecie ciagle chodzić z zapłakanymi mankietami i kołnierzykami ![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
love and terror
|
![]() Quote:
Skad ja to znam ![]() Witamy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Distinguished Member
|
![]()
Hej Angela! super, w Bydgoszczy przydałby się jakiś CzW
![]() Obyś jak najszybciej swojego znalazła ![]() Pozdrawiam Agneiszka z Vargolcem |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Sama znam ten bol, gdy chodzilo sie z Boltonem: - mowilam "Psy te czasem bywaja strachliwe" - a Bolo w tym czasie maszerowal z kita w gora - mowilam "Psy te bywaja malo przyjazne" - a Bolo skakal im w ramiona - mowilam "To rasa aktywna" - a Bolo wywalal sie kopytami do gory i zapadal w drzemke... ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
love and terror
|
![]()
Kurcze, dawaj Boltona do mnie do domu i mow tak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
love and terror
|
![]() ![]() I wyobraz sobie ze to mamie przeczytalam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Tmave Zlo
|
![]()
Witamy. Oficjalnie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
My juz witalismy ale i tak Angela serdecznie Was sciskamy, mam nadzieje ze bedziecie pisac o "wyczynach" Amonka
![]() co poszlo na pierwszy ogien? cos mowilas o koszuli nocnej? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Witamy nowa sile w szeregach szkodnikow
![]() pozdrawiam Gaga oczekujaca |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
love and terror
|
![]()
Witamy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Przepraszam,ze tak dlugo nic nie pisalam,ale niestety komputer w domu mi padl i pozostaje tylko internet w pracy
![]() Amonek ma sie bardzo dobrze, codziennie dostarcza nam wiele wrazen ![]() ![]() ![]() Ostatnio wymyslelismy sobie,ze jak chlopak bedzie mial wieczorem sporo wrazen i dluzszy spacer to przyjedzie do domu i od razu pojdzie spac..oczywiscie sie pomylilismy , bo gdy Amonek wrocil do domu to stwierdzil,ze godzina 23 to najlepsza pora na dzika zabawe ![]() Gdy wieczorem idzie na spacer jest super czujny. Jestem pod wielkim wrazeniem jego odwagi. Przez ten tydzien widzial sporo rzeczy,a jeszcze niczego sie nie przestraszyl. Jezeli chodzi o zniszczenia to i tak jak dotad sa niewielkie : dziura w mojej mamy spodniach, dziura w mojej skarpetce i koszulce,ale wszystko to wypadki przy zabawie ![]() A tu pare fotek z sobotniego spaceru ![]() Amonek lubi kopac dziury ![]() Tutaj Amonek wzial sobie kawalek drewnianego mostku ![]() ![]() Odpoczynek w trawie ![]() ![]() ![]() Amon rosnie bardzo szybko. Ostatnio tez zmienia mu sie siersc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Będzie do Amberka podobny już widzę po pyszczku
![]() ![]()
![]() |
|
|