![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Senior Member
|
![]()
Super dzięki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Moderator
|
![]()
Cheo the best
![]() a tu jaka morda ![]() oraz... nic nie dodac nic odebrac- d o s k o n a l e ![]() ![]() Last edited by wolfin; 20-09-2010 at 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Junior Member
|
![]()
To zdjęcie Wodza
http://www.wolfdog.org/temp/1285014543-4659254.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
VIP Member
|
![]()
Zanim odniose sie do zdjecia to chce oficjalnie podziekowac Romanowi za fotki... A za zdjecia psow w ruchu normalnie padam do stop...
![]() Rzeczywiscie nic dodac nic ujac... ![]()
![]() |
#86 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
A wyniki dalej ciekawe. Fajnych fotek duzo, opisy uczestnikow 'niesamowita ilosc wilczakow' itd, a w wynikach jeden wilczak. No bez jaj :-/
![]() |
#87 |
Ardal Conall
|
![]()
to nie była klubówka wilczaków, ale psów pasterskich ras niepolskich, a taki klub jest, więc kucha.
![]() |
#88 |
Senior Member
|
![]()
"Z klubówki w kraju , w którym klubu nadal brak..."
Łe tam....zaraz "skucha"... ![]() To chyba zależy od punktu spojrzenia na tę kwestię. ![]() Jak sama nazwa wskazuje: wystawa klubowa jest organizowana przez klub. Dla mnie klub /będąc opiekunem psa rasowego zarejestrowanego w ZKwP/ oznacza klub mojej rasy. I to ma dla mnie rangę. Tworzenie przez ZKwP wystaw klubowych całej grupy ras jest, wg mnie, tylko kolejną formą wyciągnięcia od ludzi pieniędzy. Zaraz stworzą klubową wystawę psów: o wadze "od... do...", brązowookich, kanapowych, wszystkich długowłosych lub w łatki, aportujących kapcie, itd, itp. ... A tak swoją drogą, to nie wiedziałam nawet ![]() Dają jakąś legitkę? Noooo... choćby maciupki znaczulek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Ardal Conall
|
![]()
Będzie popyt-będzie podaż
![]() ![]()
![]() |
#90 | |
Senior Member
|
![]()
Nie takie rzeczy się robiło
![]() No, i na "dzień dobry" mam dobry humor... ![]() Quote:
Proszę, dawajcie jeszcze zdjęcia, by się pochwalić, a my będziemy się zachwycać. ... "w wynikach jeden wilczak." No, dobra, Btd. Dopiąłeś swego! Niech nie będzie, że kieruje mną ostracyzm! ![]() >>Z całego serca składam najszczersze wyrazy /mogą być współczucia ![]() Btd, a Ty może wklej parę zdjęć -będzie uroczyściej. ... Żeby nie było: nie umniejszam rangi wydarzenia w Łodzi! Cóż, "gdy się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma": skoro nie mamy jeszcze własnej/*/ klubowej wystawy wilczaków, to pozostaje psów pasterskich /**/. Tak więc, podrzućcie zdjęcia. ... /*/ -no, właśnie, ilu jest chętnych? Już po wakacjach, może pora wziąć się do roboty... /**/-Laili chyba by to określenie niekoniecznie pasowało, bo ona zamiast pastuszkować/pasteryzować/pasterzyć, zdecydowanie woli rozczłonkowywać zwierzynę... ![]() ... ... Psicholog: zacząłeś wielce interesującą kwestię. Czy mógłbyś ją rozwinąć -np., jako nowy temat. Bardzo mnie zainteresowało unikanie konfrontacji i co oznacza "nadmiar obowiązków". ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Sorry Puchatek, jestem zbyt wielkim prostakiem zeby zrozumiec kwiecistosc twojego belkotu.
Mnie tylko dziwi ze mimo podawania wynikow, relacji i fotek, wyniki w bazie ktora ma byc super i w ogole mega rzetelnym zrodlem informacji wygladaja jak wygladaja. A ty co mialas na (przepraszam za to slowo) mysli?
![]() |
#92 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Gratulacje dla łódzkich zwycięzców
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Nie przepraszaj! Wybaczam! ![]() ![]() ![]() Nie trzeba się wstydzić używania słów nowo poznanych. A każdy jest, jaki jest. I dlatego różnorodność jest piękna. W Twoich ustach nawet określenie "bełkot" nie jest obelgą: nie można mieć pretensji do kogoś, kto zamiast Kopalińskiego preferuje piwo i chipsy /to Twoja deklaracja -sam o tym wspomniałeś, więc nie wymyślam/. A co do bazy... Też słyszałam, że szwankuje. Ale myślę, że to trudności przejściowe. Może Ty byś powklejał zdjęcia -tak "dla porządku". Jako forpoczta. ... >Myślenie< -czynność umysłu; dalej: trzeba doczytać i przyswoić >Ostracyzm<- sąd skorupkowy w Atenach; obecnie: bojkot >Forpoczta<-wysunięta placówka, straż przednia, czaty, zwiad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Member
|
![]()
Dzięki anetwron
![]() ![]() Całuski dla Lahatiel i Alego |
![]() |
![]() |