![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Wilkokłak
|
![]()
Gia powiedz proszę, co tam się działo we Wrocałwiu?
![]() Widziałam fotki - są... odlotowe. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
No dawać kapturka
![]() Gratki za pomysł i owcy oczywiście też ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A efekt.... efekt jest taki: ![]() ![]() ![]() ![]() No i za to nie moglo byc nic innego jak pierwsze miejsce na podium... ![]() ![]() Wiecej zdjec znajdziecie w galerii: http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/2/3879/
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() Gratulacje! I to się nazywa zabawa!!! ![]() Sędziemu, jak widać, też się podobało. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
dzięki, dzięki
![]() ![]() Tylko wreszcie udało mi się go wcielić w życie ![]() Powiem Wam, że na sznurze wystawia się wilczaka o niebo lepiej niż na ringówce, a jaką zyskuje kryzę ![]() Masa dzieciaków będzie miała w swoim albumie zdjęcie z wilkiem i czerwonym kapturkiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
Aaaaaaa zapomniałam dodać odrobinę wyników
![]() BOB - Babcia Jolka ![]() Naj. Junior - Peymakilir z Peronówki Zwycięzca, CACIB - Eligo z Peronówki Zwycięzca, CACIB - Juvart z Peronówki K-lee - res. CACIB ![]() reszty wyników niestety nie znam, wiecie - trema przed występem Czerwonego Kapturka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Ewa, Ruda, jesteście GENIALNE!!!!
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i oczywiście gratulację dla zwycięzców.Szkoda że nie mogliśmy zobaczyć na żywo mam nadzieję że jeszcze wystąpisz w tym stroju.Pozdrawiam Mariola ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Distinguished Member
|
![]()
Popieram!!! Swietny pomysl i jeszcze lepsza realizacja. No i jestescie fantastycznie zsynchronizowane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Gratuluję pomysłu i odwagi wyglądałyście świetnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]() ![]() Brawo dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A reszcie wilczakow, wielkie brawa za miejsca na pudle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Gia, super wyglądałyście
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
K-Lee Family
|
![]()
Jeeejjjj, bardzo Wam dziękujemy
![]() Też mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie okazja, żeby to powtórzyć, bo zabawa naprawdę była cudna ![]() Grunt to umieć śmiać się z siebie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Gia!
A czy Ty wiesz, jakie masz teraz możliwości w ramach burzenia "wilkowego" mitu?! Może pomyślisz o przejściu się do przedszkoli i klas niższych w szkołach w ramach propagowania pozytywnego wizerunku wilków... Razem wyglądacie świetnie i możecie zrobić trochę dobrej roboty dla prawdziwego obrazu protoplastów naszych psów. Pozdrawiamy i raz jeszcze gratulujemy. ... >>Gia: Ale to żaden super pomysł, to przecież takie oczywiste<< I rewelacyjne w swej "prostocie" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wilkokłak
|
![]()
Ja mam tylko jedno pytanie: skąd wytrzasnęłyście takie świetne stroje? Kto jest taki zdolny?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Dziewczyny zasłużyłyście na to pudło, super wyglądałyście
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
K-Lee Family
|
![]()
Biały kołnierzyk to moja zwykła biała koszula
![]() A owieczka i czerwone dodatki z fartuszkiem u czerwonego kapturka --> wypożyczalnia strojów, tylko właścicielka sama większość z nich szyje, więc są jedyne w swoim rodzaju. 21 lat pracowała w kostiumach w teatrze lalek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|