![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Junior Member
|
![]()
Spotykamy się jakoś w weekend?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
VIP Member
|
![]()
Cheitan u Was na spacerze?? Hmm...a nie! On nie chodzi a kolcach! Ale gdyby nie to-prawie dałabym się nabrać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Junior Member
|
![]()
Chętnie! mi pasuje cała sobota albo niedziela po 15:00. a co myslicie zeby wybrac sie do lasów sopockich, tam w górę ul.Reja. w weekend moze byc wiecej ludzi, ale to wszedzie i tego sie nie uniknie ale zawsze mozna sie zagłebic gdzies w las i powinno byc w miarę spkojnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Choć w sob, i ndz: szkolenie i zdjęcia ale ... moze ...... z 1-2h uda sie uszczknąc ![]() Umawiajcie sie jak wam pasuje a ja postaram sie dostosować.
![]() |
![]() |
#105 |
Junior Member
|
![]()
kurka, szkolenie! zobaczę jak noga i moze wybiorę sie w sobote z Tobą!ale to i tak koło 13 moglibysmy sie spotkac na spacerze? ja w niedziele na 12:30 idę na szkolenie do Dogtora, wiec mysle ze 15:00 dałabym radę dołaczyć w razie czego, zwlaszcza ze mamy szkolenie w Sopocie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Junior Member
|
![]()
My dysponujemy całą sobotą i niedzielą do 14-15 max
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Senior Member
|
![]()
sobota - to tak 14-15. Obrona jest na 12:00. Na 11:00 przychodzą młodsze psy.
A ja zaraz po szkoleniu odstawiam psa i ide na zdjęcia - tak na 95%.
![]() |
#108 |
Junior Member
|
![]()
Halo halo
![]() ![]() My też mamy z Białką czasu troszkę w sobotę i niedziele...jak coś to dajcie znać --> 609702207 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Junior Member
|
![]()
Albo mi się wydaje albo ten mój powyższy post pojawił się na forum 3 dni później...;/
Jak w ten najbliższy weekend ? Jakaś sobota? Niedziela ?
![]() |
#110 |
Senior Member
|
![]()
Hej Piotrek!!
Twój post faktycznie pojawił sie dopiero dzis - jaja jak berety ![]() Co do weekendu - sobaota i niedz szkolenie- ale po czemu sie nie spotkać ![]() Blizej weekendu dam znać.
![]() |
#111 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może tak w ogóle by jakieś spotkanko poza miastem zorganizować ???
![]() |
#112 |
Senior Member
|
![]()
Za miastem - fajna sprawa!!! Jak zrobi sie cieplej to czemu nie
![]() A tak już teraz zapraszam Ciebie z Białką na Wilczakowa Majówkę - od 30.04 do 3.05.- nad Jeziorem Białym koło Juszek - niedalekp od Wdzydz Kiszewskich. Mozna przyjechać na cała majówke lub wpaść tylko na jeden dzień. Już wkrótce więcej info na wolfdogu. Co do Soboty - to sie jeszcze zgadamy.
![]() |
#113 |
Junior Member
|
![]()
Faktycznie post pojawił się dopiero dzisiaj. Co do spotkania, wygląda na to, że ten weekend mamy luźniejszy także prawdopodobnie dopasujemy się do reszty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Junior Member
|
![]()
Heja, ja ruszam do roboty az do 18 tego nas nie bedzie, wiec my niestety tym razem odpadamy. Bawcie sie dobrze!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Junior Member
|
![]()
Polecam Wam Sobieszewo, bylam tam tej niedzieli po 15 ( po naszym spacerze Kasia) i nie bylo wielu ludzi, zwlaszcza jesli ominie sie głowne wejscie. jest pieknie!!! troche kry jeszcze na wodzie, ale czuc wiosne! mozna poszwedac sie po bunkrach albo pojechac na Mewią Łachę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Junior Member
|
![]()
Sobieszewo jest super!!!! Polecam, byłam na wakacjach - mało ludu, czysta plaża aaaaaachhhhh.
![]() |
#117 |
Junior Member
|
![]()
Dzięki za miłe spotkanie i fajny wiosenny spacerek
![]() Miła wiosenna pogoda, słoneczko..aahh... czuć już lato !! Już trzeba myśleć gdzie jutro bo Białka zaraz odpocznie ;] Dzięki raz jeszcze za możliwość poznania Imbusika i małego cfaniaka spacerowicza (nie będę próbował pisać imienia żeby się nie wygłupić :P ). Białka okazała się nad wyraz łaskawa i chciała go zjeść tylko 1 raz ;] No więc... Co na jutro ? ;] Jacyś chętni ?
![]() |
#118 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Rychol, wrzuć lepiej trochę fotek naszej siostruni do galerii, na pewno z niej wyrosła juz niezła laseczka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Senior Member
|
![]()
Piotrek - ja około 14:00 kończę szkolenie na Wiczlinie - jakbyś podjechał gdzieś w okolice działek na Wiczlinie - to mozemy pospacerować. Zadzwonię.
![]() |
#120 |
Junior Member
|
![]()
Poniżej kilka zdjęć z ostatnich spacerków
![]() Białka & Nyx: ![]() Anczer, Białka & Nyx w tle... ![]() Imbus & Białka: ![]()
![]() |
|
|