![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Mimio kulawizny ocena doskonały i zwycięzca młodzieży (jako jedyni w stawce, ale zawsze ![]() Tak więc rozpoczęty championat młodzieży ![]() W porównaniu lepsza była Bruksa - wielkie gratulacje dla sssmok. Własnie jedzie do Was (do 3miasta) nasza przyrodnia siostrzyczka Luna, liczymy ze sie spotkacie na spacer i ze Bialka jej nie zje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]()
Wszystkim gratulujemy i czekamy na kolejne spotkanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
VIP Member
|
![]()
Gratulacje, dziękujemy za spotkanie i oficjalnie witamy wnusia w stolycy (czekając z utęsknieniem na koniec kwarantanny)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Junior Member
|
![]()
Luna niech do nas dzwoni :P 609702207
![]() ![]() Gratulujemy !! HMm..rozpoczęty championat tzn, że już jest czy że ile jeszcze Wam brakuje ?
![]() |
#46 |
VIP Member
|
![]()
Info dla "cewuców" już dwiema łapkami w Championacie Polski:
Certyfikat może otrzymać pies i suka, które ukończyły 15 miesięcy i uzyskały ocenę doskonałą z lokatą pierwszą w klasie pośredniej, otwartej, użytkowej i championów, bez względu na liczbę konkurentów. Trzy CWC, uzyskane od trzech różnych sędziów - w tym co najmniej jeden na wystawie klubowej lub międzynarodowej - są podstawą do przyznania psu (suce) tytułu ,,Championa Polski”, pod warunkiem, że między pierwszym, a ostatnim wnioskiem upłynęło co najmniej 6 miesięcy. A TUTAJ jest wniosek do wysłania |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
ale bylo super
![]() my mamy drugiego cewuca, ale od tej samej pani sędzi co w Gostyninie, wiec startujemy dalej ![]() Opis bardzo ładny, wręcz doskonały, mimo tego, że za duży w uszach ![]() Co tam, w porownaniu z innymi wilczakami Bies rzeczywiscie, szczegolnie teraz, bez futra, wyglada jak nietoperek. Eurysiowe dzieciaczki przesłodkie, szkoda, ze nie dojechaly wszystkie. Bardzo się radujemy, że dwa z nich zostaną w naszym rejonie ![]() Danusiu i Agnieszko - bedziemy o nie dbać i nie damy ich zjeść (byle komu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
A najbardziej się ciesze z tego, ze wreszcie udało nam się osobiście zobaczyć z bratem!!! Banach zwany Brejem jest piękny, o ile tak można powiedzieć o facecie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
VIP Member
|
![]()
Uszy mnie rozwaliły
![]() ![]() A braciszek zacny... ![]()
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 17-07-2011 at 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Junior Member
|
![]()
No to spoko
![]() ![]()
![]() |
#52 |
Senior Member
|
![]()
Hiiii, dzięki wszystkim za pogaduchy, bardzo mi było miło poznać osoby, które znam od tak długiego czasu (kurka już nie wiem nawet jakiego...
![]() ![]() Ja po nieprzespanej nocy , ledwie na nogach usałam, ale dałam radę ![]() Bez własnych psów na wystawie jest kiszka naprawdę, mimo, że Was tylu było, to mi brakowało moich sierściuchów.... Jednak pocieszało mnie bardzo patrzenie na Larsika, jest świetny - ledwie 9 miesięcy, a taki wielki i piękny piesio z niego się robi, a charakter rewelka ![]() ![]() Nooo i łaskawie się uśmiecham do wszystkich o wspieranie właścicieli małych "B" boskich. Dziękuję! P.S. Drągę mieliśmy masakryczną, większa część trasy jednym pasem, w żółwim tempie..... Daniel jak sucysko na finałach???????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Gratki dla wszystkich i wytrwałych . Niby słońca nie było tak wiele mimo to twarz to mam przypieczoną
![]() Quote:
![]() ![]() Enfys 2lok. na Grupie. ![]() Szkoda że "Użytek" się nie pokazał na Bisach ras użytkowych .
![]() |
![]() |
#54 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Dziękuję, za gratki dla Larsika ![]() Brawo dla Ilmuśki - nooo ale lachonka Aga biega jak zawsze ![]() ![]() Nooo a sssssssssmokowi trzeba uciąć kilka "S" za to nie wystawianie w finałach. Takie sucze trzeba pokazywać ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Member
|
![]()
Widzę, że wszyscy wrócili do domów dużo wcześniej niż ja, ale skoro już ten 1 dzień urlopu "od Eurysia" wyżebrałam, to z rozpędu zaliczyłam nie tylko wystawę, ale i kino
![]() Bardzo Wszystkim dziękuję za mile spędzony czas w towarzystwie wilczaków młodych, starszych i całkiem dojrzałych oraz ich Właścicieli ![]() Stwierdzam, że w ringu biega się tak samo jak za eurysiowych czasów - zawsze "pod słońce" ![]() Fotki będą... zaczynamy od Zwycięzców: ENFYS Braterstwo Wilczaków CACIB BOB Labal Lestat z Peronówki CACIB Quote:
![]() ![]() BANACH - BREJ Bies |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Senior Member
|
![]()
Hahahah, łojjjj, to mogliśmy Ci pomóc szukać autka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
Gratulacje dla wszystkich, a szczegolne dla synka ![]() Cudny psiak rosnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz przystojni panowie...... Szczeniory, ale nie wiem kto jest kto , sorry ![]() LARSIK w młodzieży Bies w pośredniej ? Biesiak pięknie pokazuje swoje szczerby ![]() Championy Cvako Declan Panie wyjdą na wybieg wieczorem... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Junior Member
|
![]()
Absynt Wilk z Baśni zwany Jaskier
Marrok Gorthan |
![]() |
![]() |