![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#181 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Onai mopem opetany
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Senior Member
|
![]()
Puchatka, kiedy fotki???
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ja moge co najwyzej Ocaste dorzucic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A z naszych opowiastek - zdazylismy juz zaliczyc mlodego krecacego sie na srodku pokoju na krzesle obrotowym, robiacego porzadek na polkach nad biurkiem oraz dzisiaj w ramach rozmow zwierzo-ludzkich, pieknie odpowiedzial na moje pytanie "Wuf" ![]() Generalnie kolega wyglada jak tata, ale rozumek ma typowy maminy ![]() Wiem, ze suki to oazy spokoju, a z psow juz powylazily diabelki. Milosc do mopow i szczotek pozostala ![]() P.S. Mam nadzieje, ze Ocasta bedzie cos robil na placu treningowym, bo jego zaangazowanie w prace z czlowiekiem mnie po prostu poraza :O
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 24-02-2012 at 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
love and terror
|
![]()
Ja chce nowe fotki mojej...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Senior Member
|
![]()
Agnieszko, jeszcze chwila..
![]() ![]() ![]() Tylko nie wiem, w którym dziale zacząć opowiastki: "Mój wilczak" czy "Żarty II" w "Off"-ach ![]() .... "P.S. Mam nadzieje, ze Ocasta bedzie cos robil na placu treningowym, bo jego zaangazowanie w prace z czlowiekiem mnie po prostu poraza" Ooooo..., nasz glutek też jest bardzo zaangażowany ![]() ![]() Last edited by Puchatek; 25-02-2012 at 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ozzy jest ogolnie porazajacy
![]() Ja sie dolaczam do prosby o zdjecia :P Olympia na razie nie odmeldowala sie fotograficznie. Zdjecia mam obiecane i czekam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Senior Member
|
![]()
http://www.wolfdog.org/forum/album.php?albumid=1255
Tak trudno malucha fajnie uchwycić -jest ....za szybki! Z news-ów: Laila polubiła malucha. ![]() Jest jednak zupełnie inna w ich wzajemnych relacjach niż Raja /"onek"/. Raja "daje siebie" cała w zabawie, a potem pada i błagalnie patrzy: "zabierz go, pliz". Natomiast Laila spojrzy, warknie, machnie łapą, a malec ustawia się w dwuszeregu na baczność i poddaje. I patrzy w Lelutę, jak w bóstwo. ![]() Ona, jak nic, sprowadzi go "na ciemną stronę".... Tylko czemu mi się miska cieszy ![]() ![]() ............... Tak, Sssmoku... Ozzy jest porażający. ![]() Poraził nas "na max-a" i strasznie nam z tym dobrze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
A Ocasta zwiedza swiat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Mam nadzieje, ze Sonia sie nie obrazi
![]() Oti ze Zjawa - strasznie lubie to zdjecie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ocasta trafil juz do swojego nowego domu (dzieki zaangazowaniu wielu osob - dziekuje!!)
![]() ![]() Wracajac przez mazurskie tereny, nie moglam odmowic sobie radosci spotkania (chociaz na pol godziny) "naszego" Ozziego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
I jeszcze Onai vel Saito
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
No podla larwa przyznaje, ale herbatka i pogaduchy tez byly super :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Senior Member
|
![]()
Rosna jak na drozdzach i robia sie coraz ladniejsze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Senior Member
|
![]()
Dzięki, Graba, za komplement.
![]() Frędzel pięknie rośnie. Zmienia teraz sierściuchę na dorosłą -z milusiego gremlina przeistacza się w wilczako-gremlina... tu mylący przeciwnika uśmieszek niewinnej dziewicy, a po chwili kolejne sznyty na rękach.... nawet mieliśmy w pewnym momencie plan, by mu zęby przypiłować... ![]() ![]() A w stadzie: Lelut jak to Lelut -łapą machnie, a młody już "kwiczy" na plecach, Rumpel znalazł sobie azyl pod prysznicem /nigdy tam nie wchodził!!! ![]() Zdjęć mało, bo nie nadążam za młodzieńcem. A interesuje go wszystko -autentyk z "przepisu na szarlotkę". Szczęki już wzbudzają podziw -bez problemu targa triumfalnie /wysoko w górze/ po terenie olbrzymie wołowe gnaty. "Panu Kotku" wieszczę średni los ![]() No i to tyle "natenczas" niusów z frontu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Swoją drogą to Lelutka pokazuje pańci jak z dzieciakiem sobie radzić szybciutko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Nie marudzic tylko dawac fotki
![]() |
![]() |
![]() |