Вернуться   Wolfdog.org forum > Polski > Wychowanie i charakter

Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, ....

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 23.05.2012, 21:48   #21
jefta
Call Me Sexy Srdcervac

Отправить сообщение для jefta с помощью Skype™ Send Message via Gadu Gadu to jefta

Labek ucieka zawstydzony, bo z taka kobieta obciach sie pokazywac
Старый 23.05.2012, 21:58   #22
Wonderfull Wolf ES
Senior Member

Jakbym widział moją sucz boskie zdjęcie!!!
Wonderfull Wolf ES вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.05.2012, 22:08   #23
anula
czuły barbarzyńca

Цитата:
Сообщение от Wonderfull Wolf ES Посмотреть сообщение
Jakbym widział moją sucz boskie zdjęcie!!!
Potwierdzam! Ale... kto z kim przestaje, takim sie staje - Wondera dlugo byla jedyna kobieta wsrod warszawskich wilczakow, wiec pewnie zaadaptowala ten sposob sikania jako jedyny wlasciwy
Nie wierzylam, dopoki nie zobaczylam na wlasne oczy
anula вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.05.2012, 22:38   #24
avgrunn
Senior Member

Mnie juz nic u wilczakowych pannic nie zdziwi, poza tym musi byc rownowaga w przyrodzie bo jak nikt nie patrzy to Smrodziach szcza prawie jak baba
avgrunn вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.05.2012, 23:03   #25
anula
czuły barbarzyńca

Цитата:
Сообщение от avgrunn Посмотреть сообщение
Mnie juz nic u wilczakowych pannic nie zdziwi, poza tym musi byc rownowaga w przyrodzie bo jak nikt nie patrzy to Smrodziach szcza prawie jak baba
Biesu tez sie czasem nie chce łapy podniesc (po co sie meczyc?), wiec lejemy po nodze/lince...
anula вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.05.2012, 08:10   #26
Grin
Wilkokłak

Łowca nie dość że rozkopuje na parę metrów (nie raz już zostałam obsypana ziemią, gdy nie zdążyłam się w porę usunąć), to jeszcze często warczy w trakcie, a także przed, gdy obwąchuje krzaczory czy drzewa. Nie raz już nieświadomi spacerowicze przyspieszali, bo jego... tembr głosu robi wtedy wrażenie na obcych.
Niedawno byliśmy na spacerze z osobą rozmyślającą nad zakupem wilczaka i jak sama stwierdziła; nic właściwie na niej nie zrobiło takiego wrażenia, jak właśnie to warczenie na krzaczory.
Grin вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.05.2012, 08:24   #27
avgrunn
Senior Member

Цитата:
Сообщение от Grin Посмотреть сообщение
Łowca nie dość że rozkopuje na parę metrów (nie raz już zostałam obsypana ziemią, gdy nie zdążyłam się w porę usunąć), to jeszcze często warczy w trakcie, a także przed, gdy obwąchuje krzaczory czy drzewa.
Urciowaty tez namietnie rozkopuje co moze, poki co wszystko robi w ciszy i z tepym usmiechem na pysku, czyli mam sie spodziewac ze do tego rytualu dojda jeszcze efekty dzwiekowe?
Старый 24.05.2012, 08:50   #28
Grin
Wilkokłak

Цитата:
Сообщение от avgrunn Посмотреть сообщение
Urciowaty tez namietnie rozkopuje co moze, poki co wszystko robi w ciszy i z tepym usmiechem na pysku, czyli mam sie spodziewac ze do tego rytualu dojda jeszcze efekty dzwiekowe?
To chyba nie musi nastąpić koniecznie. Z tego co wiem, nie wszystkie samce mają aż takiego... szmergla jak Łowca.
Grin вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.05.2012, 09:00   #29
avgrunn
Senior Member

Цитата:
Сообщение от Grin Посмотреть сообщение
To chyba nie musi nastąpić koniecznie. Z tego co wiem, nie wszystkie samce mają aż takiego... szmergla jak Łowca.
Oj tam szmergla od razu ja bym to nazwala "jedyny w swoim rodzaju" , w sumie Urcio jest calkiem cichy, wiec moze nie bedzie z brata bral przykladu.
Старый 24.05.2012, 12:03   #30
makota
Member

Mnie się szczerze mówiąc jeszcze nie zdarzyło nie mieć psa, który by nie rozkopywał ziemi po sikaniu. Nie ważne suka, czy pies, duży czy mały - każdy wtedy jest tak samo dumny z siebie, niektóre faktycznie burczą przy tym zabawnie
Dużo osób już o tym pisało - to zostawianie dodatkowego zapachu, bo skóra między palcami to u psów jedyne miejsca, które się pocą
Rozgrzebywania nosem nie umiem wytłumaczyć, ale też widuję u wielu psów, nie macie się co martwić, to nic dziwnego
Старый 24.05.2012, 12:16   #31
Galicja
Galicyjski Wilk

A ja się zastanawiam czasem patrząc na Inti i Bidona , kiedy im się to znudzi ?? rozumiem znaczyć po obcych psach..ale po towarzyszu domowym??? Moje znaczą po sobie nagminnie co przybiera czasem ekstremalne postacie. Zawsze po jedzeniu obchodzą teran i sikają po sobie kilka razy w tym samym miejscu, czasem jak ktoś przychodzi "obcy" Bidon ociera się głową o drzewa , dlatego krzewy już u mnie nie istnieją. Natomiast jak się pokłucą ze sobą, sikają sobie nawzajem do misek na jedzenie
Старый 24.05.2012, 12:33   #32
avgrunn
Senior Member

Цитата:
Сообщение от Galicja Посмотреть сообщение
Natomiast jak się pokłucą ze sobą, sikają sobie nawzajem do misek na jedzenie
wow leca po hardkorze

O ile w miescie Smrodziach obszczywa wszystko co piec metrow, grzebie tymi lapami w piachu gdzie moze, wszystko by zaznaczyc ze teraz on rzadzi na dzielni. To u nas na wiosce chlopaki sa na luzie, jednego dnia posikaja po sobie, innego juz nie, to chyba kwestia rywalizacji.
A u nas w sumie Smrodziach juz zagarnal wladze nad zwierzyncem, nasz owczarek wyznaje zasade ze jego interesuje tylko gdzie jest pilka a reszte ma w d....., jamniol ustawiany od malego a jak zaczyna sie rzucac to jest przywolywany do porzadku, a suka juz prawie Smrodziachem oczarowana, zreszta ona jest wysterylizowana i nie znaczy terenu. Wiec u nas w sumie jest taka sielanka.
Старый 24.05.2012, 16:20   #33
pawmagdul
Junior Member

Отправить сообщение для pawmagdul с помощью Skype™

Kurt jak zakopuje kość, to kopie dołek przednimi łapami, wkłada kość, a potem dokładnie zagrzebuje nosem .... strasznie zabawnie to wygląda ....