![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Member
|
![]()
Kurczę Łomianki w Trójmieście leżą
![]() ![]()
![]() |
#42 |
Moderator
|
![]()
Och ale bedzemi szpiewaaaaaaaaaaaaaaaaaaac wieczorem posle tych "slodkosci"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
VIP Member
|
![]()
No to teraz jeszcze raz:
CHCIALABYM WAS WSZYSTKI ZAPROSIC NA SPOTKANIE. Zapowiada sie ogromna ilosc wilczakow (nawet pomijajac nasza nowa 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dokladne informacje znajduja sie juz w kalendarzu, ale dojda jeszcze pewne zmiany i pojawia sie dalsze szczegoly... http://www.wolfdog.org/pol/events/168.html
![]() |
#44 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Junior Member
|
![]()
Przepraszam... a czy ktos moglby przewinac czas tak do 23 sierpnia?
![]() |
#51 |
VIP Member
|
![]()
NIE ! Bo ja wczesniej mam urlop i wyjezdzam fotografowac ptaki..(a jak mi ktorys nie zechce pozowac to napusczze na niego Cheya
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
The Grim Reaper
|
![]()
Ja też mam wcześniej urlop i może skocze np do chorwacji bo narazie to opalałem sie przed monitorem albo w samochodzie w pracy. Eh. M usze pojechać za granice i zdążyć wrócić na spotkanie.... dam rade
![]()
![]() |
#53 |
Moderator
|
![]()
a ja juz dziszaj o 16 ide na urlop, jutro wystawa okolo morza, w niedzelie koncert Stinga (i jiego syna hmmm
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
Wszystko się już wyjaśniło i możemy teraz już śmiało podać informacje, kto będzie przeprowadzać przegląd hodowlany (bonitację) w Późnej. Nasze zaproszenie przyjął Pan Oskar Dora, wieloletni sędzia i hodowca wilczaków, który współzakładał klub rasy na początku lat osiemdziesiątych, był jego przewodniczącym i do dzisiaj bardzo aktywnie działa w słowackim klubie.
Także każdy będzie miał możliwość, aby jego wilczak został oceniony przez prawdziwego fachowca bez potrzeby wyjazdu za granice - za często nie zdarza się taka okazja.
![]() |
#55 |
Distinguished Member
|
![]()
Hej, a do kiedy możn zgłaszać przyjazd, nawet jesli nie udamy sie na bonitację?
Bo u mnie wszystko zmienia się dosłownie z dnia na dzień, dziś np. miałam być w Kostrzynie, byłam w Giżycku, a przypadkiem jestem w domu :P ![]() Oj, bochciałoby się WRESZCIE przyjechać... Garo będzie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Junior Member
|
![]()
Witam, jak wszystko dobrze pojdzie, tzn. nie bede mial badan w terenie i rozwiarze problem transportowy to z wielka przyjemnoscia wpadne.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
"Tata" Demolki :-)
|
![]()
Watacha Ynków potwierdza 100%-owo swą obecność na spadzie w Późnej.
Ciepłe ściski dla wszystkich starych znajomych - wybaczcie długie milczenie. Leśniczyna, Ynk, Meteor, Demola i nasza nowa córa Mi-Yo. P.S. Nasza Fetka Frederyka pozostaje niestety by pilnować domu ale też Was pozdrawia :-)
![]() |
#58 |
VIP Member
|
![]()
Nie moze byc ! Spod ziemi wylaza!!! Ynk, Wy w ogole jeszcze zyjecie??
![]() Powinnam strzelic focha za to milczenie ale chyba sie jednak uciesze ze sie spotkamy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
The Grim Reaper
|
![]()
No i klapa... Nie dotrę. Nie udało mi się zgrać powrotu z zagranicy ze spotkaniem :/ A już tylko 2 dni brakowało... :/ Szkoda no ale... Kurde. Więc życzę wam udanej zabawy. I idę wkońcu spać chociaż na chwilę.
![]() |
#60 | |||
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() A spotkanie robi się coraz bardziej międzynarodowe. Otrzymaliśmy już zgłoszenia z Włoch o uczestnictwie ![]()
![]() |
![]() |
|
|