|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#101 | |
|
Moderator
|
Marzena, bladu NIEma bo tak musi byc, to jiest nazwa rasy z slowackiego jezyka.
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
love and terror
|
...aha
myslalam, ze ma byc vlcak (specjalnie wchodzilam na czeskie forum, zeby sprawdzic) |
|
|
|
|
|
#103 |
|
VIP Member
|
Ta nazwa jest OFICJALNA nazwa z FCI
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
love and terror
|
tak, tak, bo przeciez Patronatem jest Slowacja, a nie Czechy
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Distinguished Member
|
Doszły wreszcie i są super! Dzięki!
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Member
|
Gaga czy nie zapodziały ci się jeszcze 2 koszulki w rozmiarze XXl ? Jedna damska jedna męska
Jeżeli tak to była bym chętna |
|
|
|
|
|
#107 |
|
VIP Member
|
To ja mam jeszcze jedna szybka aferte: dwie osoby zza granicy nie odebraly swoich zamowien. Na swoich wlascicieli czekaja wiec 4 koszulki Wolfdoga w rozmiarze XL (wersja luzniejsza, czyli tzw meska). Cena 27 ZL/sztuka + koszty przesylki... Wiec jesli ktos ma ochote na nabycie pierwszej kultowej
|
|
|
#108 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
ja sie pisze na 1
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Member
|
to ja zamawiam jedną napisz mi jak mam ci zapłacić i już płace
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Member
|
i końcową kwote to zaraz robie przelew
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
VIP Member
|
Margo! Takie las minute to powinnas w aukcje wrzucic
A ja wrzucam obiecane wzory autorstwa Wratha.... jak wspomniaalm , niestety sa tylko dla nas,,tzn nieprzetlumaczalne No i jednak calkiem nie po linii edukowania ludzi w temacie prawidlowej nazwy rasy .![]()
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Tmave Zlo
|
No dobra, lato już nam mija. Żeby nie minęło nam w ponurej czerni zanim wykluje się nowy wzór koszulek robimy dodruk starego. Biała z szarym nadrukiem.
Dla fanów eleganckiej i zawsze na miejscu czerni poprzedni kolor też będzie. Można zamówić wersję damską taką, jak była ostatnio. Chętnych proszę o MAILA z zamówieniem. Maile będę potwierdzać. Termin składania zamówień będzie pewnie znany w poniedziałek. Proszę o KOLOR ROZMIAR FASON (jeśli damski) LICZBĘ SZTUK. Koszulki będą zamawiane po otrzymaniu przedpłaty. Pozdrawiam, Joanna
|
|
|
#113 |
|
The Grim Reaper
|
Ja się będę pisał - ale na ile sztuk i co i jak to napiszę później.
|
|
|
#114 |
|
VIP Member
|
Hej, od razu mówię, że sytem będzie taki:
- podajemy cene i mozliwe kolory oraz rozmairy - zainteresowani piszą na maila (będzie podany tu) - wpłaty na tez tu podane konto (Wojtek - tym razem będzie to inne konto - ale jak się pomyliśz to się nie obrażę :P ) Przewidyana realizacja zamówienia- 20 lipca. Wczesniej się nie da niestety Jeszcze słowo w temacie kolorów: czarne pozostaną jak poprzednio, oprócz białych chciałabym aby były tez jasno-szare ale jeszcze nie mam potwoerdzenia czy to możliwe. Reasumując: jak najszybciej podamy możliwości i cenę, numer konta i adres e-mail , ostateczną datę przyjmowania zamówień i ruszamy |
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Junior Member
|
Quote:
28 jadę na urlop, fajnie jeśli by do tego czasu były |
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
VIP Member
|
No to masz spore szanse
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Distinguished Member
|
Ja głosowałam na koszulkę nr 1, więc BAAAARDZO sie cieszę!
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Distinguished Member
|
Ja natomiast głosowałam na koszulkę inną, niż wybraną, także również wybieram dodruk...
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Junior Member
|
Ja bym chciała dwie damskie M, czarną i białą (chyba, że będzie szara, to zamiast białej wolę szarą).
|
|
|
#120 |
|
Member
|
To gdzie jest ten adres e-mail bo chce złożyć zamówienie
|
|
|
|