![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Distinguished Member
|
![]()
Madziu, super stronka po liftingu! Podobają mi się zwłaszcza eleganckie kolory!
![]() Gdy tylko pojawi się na sieci dokładny program wianków - powiadomimy wszystkich zainteresowanych, będzie wtedy można zaplanować dokładniej cała imprezę. Maciu, jak Freyr? Wszyscy jej kibicujemy z całych sił! Powiedz suce, że będzie gwiazdą wieczoru, Wilczakową Miss Wianków ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Junior Member
|
![]()
Ojjjj... Gdy Freyr dowiedziała się co szykujecie to stwierdziła, że za nic tego nie przepuści i od kilku dni chodzi. Nie tak jak normalny pies, ale wcześniej trwało to kilka sekund, a teraz gdy chce to wejdzie nawet po schodach. Myśle, że się wyrobi do wystawy. Na razie wygląda to pokracznie i często pada, ale wszystko idzie ku dobremu. Nawet sierśc zaczęła jej odrastac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]()
stronka super a zapowiedź kolejnego miotu bardzo mi się podoba
![]() |
#65 | |
Member
|
![]() Quote:
Jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli to proszę nas też na 90% brać pod uwagę a do wianków dopisać moją córcie Ela + Jadiel a mali chłopcy też mogą rzucać wianki czy może pałki ![]() bo mój synuś też chce jeżeli nikomu to nie będzie przeszkadzać to proszę dopisać Konradek +Jadiel w ten sposób Jadiel będzie miała podwójną szanse ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Member
|
![]()
No cóż, z bólem serca ale nie możemy przyjechać w sobotę. Zapisałam na wystawę tylko Ereshkę, bo pomimo tego, że mogłabym zabrać 2 psy i liczyć na pomoc dużej rzeszy życzliwych to Max ze względu na niedawny zabieg jest jeszcze "nieodrośnięty" w okolicach podgardla
![]()
![]() |
#67 |
VIP Member
|
![]()
Buuuu to Eresha wianka nie bedzie puszczac??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Member
|
![]()
Puśćcie za nas wianeczek i piwka też za nas się napijcie. A tak mogło być pięknie :drink3
![]() |
#70 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
love and terror
|
![]()
o to akurat sie nie boj
![]() Szkoda, ze Cie nie bedzie na imprezie... Dobre chociaz, ze na wystawie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
VIP Member
|
![]()
Nie wiem czy nas nie pogonią z tym wianeczkiem.. ale może jak będzie ciemno to nie zauważą
![]() Postarmy sie jakoś przemknąć :P Tym bardziej, że dla Ereshki to właściwie ostatni moment więc misja bardzo poważna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
VIP Member
|
![]()
Ja tylko pragne przypomniec, ze termin zgloszen przesunieto na
31.05.2007 Wiec zapominalscy maja jeszcze szanse! ![]()
![]() |
#74 |
Junior Member
|
![]()
No a my raczej nie dojedziemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
love and terror
|
![]()
Macia-moze bys chciala sie spotkac we Wroclawiu jak cos? Nie na jakies wielkie gonitwy, ale moze jednak?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
VIP Member
|
![]()
Bidunia Freyr
![]() Pisz o postępach.. może jakis basen Wam przepiszą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
W końcu udało mi się dostać na to nowe forum !Przepraszam że nie pisałam kilka dni ale miałam małe problemy z logowaniem
![]() Nadal czekam na szczegóły Wianków, nic nie wiadomo: jakie zespoły i kiedy będą grały. Do tego jest zazwyczaj parada smoków a nie będziemy robić naszym przemarszem konkurencji smokom (jeszcze będą uciekać) dlatego nadal nie podam dokładnych godzin. Na wszystkich czekam od samiutkiego rana na ul. Kobierzyńskiej 201. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Acha! Jeszcze jedno!
Mam nadzieję że do Wianków wszyscy nauczą się hymnu imprezy, bo jest on śpiewany aż do znudzenia tego wieczoru. tekst piosenki znalazłam na stronie www.luzuj.com chciałam ją tu wkleić ale nie wiem dlaczego się nie da ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Jak narazie pojawiła się lista zespołów, troszkę mnie zaskoczyła, bo zazwyczaj w Krakowie panuja inne klimaty
www.krakowlife.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
love and terror
|
![]()
pamietam z tamtego roku "wila wianki i wrzucala je do falujacej wody..." ehh, doczekac sie nie mgoe!
Rona, Jedrek bedzie? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|