![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
JABBER
i memoriał Hokiego Piątek zaczął się od konkurencji, której nikt nie rozszyfrował i tak miało być, i dlatego ja tu też nie zdradzę, co było ocenianeja dopiero po ocenie mogłam się domyślić. Oklaski dostawały psy za utrzymanie się w taczkach. Większość właścicieli nie zmuszała do tego swoich psów jakoś specjalnie, uznając, że jak nie, to nie ;o) I fajnie. Pewnie przyjemnie patrzyło się na różne wyczynianki tylko nam na widowni, bo uczestnicy na pewno BYLI zdenerwowani , a dowodem jest, że pani Jabbera skarżyła się potem, że "nie miała grupy", i dopiero jak jej pokazano na zdjęciach, to uwierzyła. ![]() Nie udało mi się obejrzeć wszystkich psów, ale ja też wybrałam sobie zwycięzcę. A ponieważ poważam najbardziej te układy człowiek - pies, w których właściciel nawiązuje nić porozumienia, to wyłapałam parę, która spełniała to 'moje' kryterium w młodziakach i szczeniakach - Jabbera. I jak się potem okazało, wygrała ta sama para, choć ocena stawiana była według innych kryteriów. Gartulację i podziękowania za piękny pokaz współpracy człowiek - pies. maria i wufi |
![]() |
![]() |
|
|