Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Thread Tools Display Modes
Old 15-02-2008, 18:45   #19
Romana Hajasova
Junior Member

Romana Hajasova's Avatar

Send a message via ICQ to Romana Hajasova Send a message via AIM to Romana Hajasova

Quote:
Originally Posted by Join View Post
A Amiho si vybrala na místo nad starším, kvůli povaze? Že byl třeba odmalička dravější než Usan? Promiň, možná je můj dotaz hloupej, ale nikdy jsem neměla dva psy zaráz...
To bylo trochu složitější,Usan je takovej rváč a kdybych ho nezarazila u toho mladšího,honil by si na něm triko .Věděla jsem že Ami je drak a bude větší jak ten starší ,bála jsem se že tak budou pořád v sobě. Taky jsem zkoušela jeho reakce na podřízenou pozici a byl kupodivu potom klidnější ,zklidnil se,ale s Amim jsme ho museli pořád krotit .On si Amiho dokonce i bránil a nechal si vše líbit,spíš jde asi hodně o povahu psa ?Ale ten hlavní důvod je ,že Amimu jsem spíše nadržovala ,bylo to moje štěňátko . A od malinka měl prostě privilegia :-)teda mělo to své hranice...A Ami si svou pozici pak ujistil tím ,jak Usana zkrouhnul za tu kost.Zajímaví je ,že na ostatní psi si vyskakuje pořád ,to ho vytahám za kůži a Ami se přidá ,pak dá pokoj.Teď to řeším haltinou.Nevím jestli jsem to udělala dobře ,ale zatím to funguje .
Romana Hajasova jest offline   Reply With Quote

Posting Rules