Quote:
Taka taktyke stosuje np. Pavel - oplaca czlonkostwo wszystkim wlascicielom szczeniakow. Dostaja potem z klubu gazete, gdzie sa informowani o spotkaniach, wystawach, czy o tym, co sie dzieje w klubie. Jesli sa zainteresowani, to biora udzial. Ale co najwazniejsze - maja kontakt z rasa, a potem, czyli po dwoch latach decuja, czy beda nadal czlonkami, czy nie. I wlasnie na osobach od wilczakow zalezy nam najwiecej, bo to oni robia, ze klub °ZYJE° - to oni sa podstawa
|
zgadzam się że podstawą i sensem istnienia klubu CzW są właściciele wilczaków, którym na sercu było by fakt zachowania rasy a ideałem największa liczba osób chcąca czynnie uczestniczyć w pracach klubu. Ale w fazie twożenia klubu, potrzebni są nam osoby, które oprucz składki, przyjada jeszcze na spotkanie klubu, przynajmniej pierwsze i znowu powiem, że ideałem było by gdyby te osoby to właściciele, lub potencjalni właściciele CzW.
Martwi mnie natomiast fakt, iż jakoś temat zaczął się i nastąpiła cisza…………………, czy nikogo to nie interesuje???
Gosiu na stronie dotyczącej WWW podaj adresy, lub gotowe karty zgłoszeniowe i zacznij rozdzielać pracę tym co są zainteresowani, tak jak dziś rozmawialiśmy, ja jestem gotów czekam na sygnał
A&D