Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Cluby & nařízení

Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu...

Thread Tools Display Modes
Old 06-10-2004, 07:38   #1
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Vše vypadá po sobotní schůzi české pobočky tak, že se členové KCHČSV "probudili". Ti, kteří "experiment Mutara" začali, vedli a obhajovali zcela propadli ve volbách do nového vedení české pobočky Klubu. Tím členové jasně vyjádřili, co si o "Mutarách", a nejen o nich, myslí.
Mluvil jsem na sobotní schůzi s několika lidmi, kteří se vyjádřili v tom smyslu, že "... volil bych paní/pana XY do výboru. Vždy jsem byl pro ní/něho, ale to, co udělali s těmi kříženci je prostě neomluvitelný podraz ...".
Sobotní schůze české pobočky nebyla žádnou "revolucí" ani "převratem", jak si někteří myslí a jak se i vyjádřili. Vždyť co se vlastně stalo ? Ve vedení pobočky se všehovšudy objevilo pouze jedno jediné nové jméno. Další dva noví členové výboru již v minulém období úspěšně pracovali ve výcvikové komisi. Ale i tak se ze 7 členného výboru obměnili pouze 3 členové. Faktem ovšem je, že "příznivci Mutar" neprošli do výboru vůbec a v drtivé většině ani jako delegáti příští celorepublikové konference. Chvílemi až hysterické reakce některých "nezvolených a jejich příznivců" (výkřiky "... nehnu už pro Klub ani prstem ...", "... to je konec Klubu v Čechách ...", "... vystupuji z Klubu ...", podávání protestů na neplatnost voleb, já jsem byl dokonce těsně po konci schůze i fyzicky napaden) ukazují, o co některým lidem jde. Zjevně vůbec ne o československé vlčáky ale jen o nějaké své osobní ambice nebo něco podobného.
Do konce tohoto týdne by už mělo být i jasné, kdo zasedne v nové chovatelské komisi za českou pobočku. A protože na klubových stránkách se nové složení výboru pobočky pro Čechy zatím neobjevilo, tady je :

Zdeněk Beneš
Magda Andrlová
Jaroslav Hospodka
Helena Hubáčková
Michaela van Erne (ale víte, kdo to je - za svobodna Pokorná )
Václav Zeisek
Kamil Horák

Jak si nový výbor rozdělil funkce zatím nikde neoznámil. Doufejme jen, že se informace brzy objeví.
Pavel jest offline   Reply With Quote

Posting Rules