![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Bardzo dziękujemy za wspaniałe spotkanie! Nie ma jak spontan!
![]() Zrobiłam jakieś... 800 fotek, więc na razie wrzucam kilka, kilkanaście mordeczek i proszę nie posądzać mnie o tendencyjność - po prostu z tylu fotek trudno było na szybko wybrać jakiś przekrój logicznie więc postawiłam na miny - a tych nie brakowało - prawdziwy wilczakowy teatr! I muszę tu zapewnić wszystkich - nasze pieski czuły się i bawiły wspólnie doskonale! Co sforka to sforka! Braciszkowie dwaj, czyli „kloniki” - Mentaś i Baruś: ![]() Piękna akcja obronno-zaczepna w wykonaniu uroczej Ciri, która poczuła w zetknięciu z Brendą „lekką nieśmiałość” : ![]() Czułe powitanie Mentallka z cudną siostrzyczką Bremą: ![]() Następnie gość (a w zasadzie może i gościówa) spotkany(a) na spacerze - przedstawiamy Pan (Pani) Borsuk - swoją drogą na wilczakach zwierzątko nie zrobiło wrażenia: ![]() Czułe powitanie gospodarza imrezki Barusia i jego firmowy uśmiech: ![]() Suczka urocza, duszek, elf leśny, czyli Mallory: ![]() Bari łąkowy: ![]() Pierwszy odważny pływak - Baaj: ![]() Za nim słynna panna nurek (zagadka dla wszystkich: która to panna silverka?): ![]() Mentall - rączy konik polny: ![]() Mentaś zebrał jeszcze (nie po raz ostatni tego dnia) zasłużone zresztą racją wieku wtłuki od Eurypidesa - pięknoty i podrywacza dobrze znanego wszystkim! ![]() ![]() Eury po zburczeniu kogo trzeba oddał się relaksującemu pluskaniu: ![]() Brenda też z poświęceniem rzuciła się w nurt rzeki: ![]() Mentasiowo-Eurysiowa (podaję od lewej) łączka: ![]() Szacunek i wyrozumiałość - Mentall i Eury: ![]() Bari wygrywa w konkursie na falowanie fafli (w tle zaskoczony Eury): ![]() Oraz ciąg dalszy wielu arcyciekawych min Barusia: ![]() |
![]() |
![]() |
|
|