|
|
|
|||||||
| Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
tak my určitě stejného DRAKA máme!!!!! Naše Xara slavila 10 měsíců a kdybych tu měla vyjmenovat všechny zničené věci, stránka by nestačila. A to ji máme na zahradě a ne v bytě, neumím si ani představit, jak by to doma vypadalo Tak např: okousaný zahradní nábytek, vyškubané 4 hlavy několikaleté tatínkovi vinné révy a také všechny menší maminčiny okrasné keříčky, rozkousané 2 venkovní teploměry a jeden vodní, plůtek z rákosu na cimpr campr, zničených pár květináčů, na malé kousíčky naporcovaná zahradní hadice, z konve na kytky máme cedník, pořád někde vykopaná nějaká ta díra, roškubaný psí pelíšek, tucet plyšáků, nějaká ta slepice , ted se jí podařila dokonce zkolit několikaletá vrba Už asi ve 4 měsících se Xara naučila házet na terasu přede dveře různé nářadí a vše co dělalo rambál, a to za účelem upoutání naší pozornosti Ted už vyvede něco jen OBČAS a konečně dostává rozum. Přivolání nebo štěkání na povel pro ni není problém, na vycházky chodíme téměř pořád na volno, odvolám ji, i když vidí psa či zvěř, jen se mi ještě sem tam rozběhne za zajícem a se všemi psy zatím vychází bez problémů. Ale nejde tyhle nesmírně vyčůraný, chytrý a neustále něco devastující potvory prostě nemilovat Občas mám dojem, že je chytřejší než já
|
|
|
|
|
|
|