Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Thread Tools Display Modes
Old 29-09-2009, 12:02   #21
pato_garzik
Junior Member

pato_garzik's Avatar

Send a message via Skype™ to pato_garzik

Plotove dielce poznam uz som nad tym uvazoval ale nepotrebujem to na plot ale na prepazky do auta, transportnu klietku a podobne mensie veci - cize potrebujem aby to bolo fest pevne (predavane kletky su na...) a aby sa s tym dalo pracovat ( preto tie "male" oka) a pozink je ako bonus aby nebolo treba natierat . A podla toho ze sa z takehoto materialu vyrabaju rozne veci - vid panely do obchodov, klietky na vselico atd. tak sa mi vidi ze by sa to malo dat kupit aj ako polotovar - ale vsetky staviva a zeleziarstva co som tam hladal o tom ani nevedia. Kari rohoz nieje zla ale viac sa hodi na velke veci napevno - a najmensie oka co som zohnal su 10x10 cm.

A este aby som nebol mimo temy - momentalne testujeme "nadstavec" na standardny plot - plne drevo v joklovych ramoch cca 150cm vysoky - co pre CSV nie je problem preliezt. "Nadstavec" spociva v 20cm konzolach pripevnenych kolmo na horny ram plotu smerom dnu na ktorych je nasponovane cca 1mm ocelove lanko. (Nieco ako civilizovanejsi nadstavec z ostnateho drotu) Zatial "drzi". Ale asi je to viac psychologicka zabrana ako realna. Psisko pravdepodobne na tenke ocelove lanko proti nebi nezaostri a ked skratka vyskoci na plot tak dostane ranu po cumaku. A na zavesenie a presplhanie to tiez nie je.
pato_garzik jest offline   Reply With Quote

Posting Rules