Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Cluby & nařízení

Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu...

Thread Tools Display Modes
Old 02-11-2009, 15:29   #20
Monika
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
Omlouvám se, (neberte to jako spam), v jiné diskuzi jsem se ptal na štěňata, která v loňském roce nedostala PP a dostat je měla. Mohla byste být paní inženýrko Soukupová konkrétní? Mě samotného by to zajímalo a když už sem něco takového napíšete, tak by Vám nemělo činit problémy seznámit všechny s tím, kdo kde co zanedbal a co ochudilo náš chov zbytečně o některé jedince. Toto mi přijde dost zásadní obvinění na to, aby stačilo to slepě hodit do placu a ničím to nepodložit. Takto si to vykládám jako pomluvu. Určitě nejen já budu rád, když ono spojení a příběh štěňat (klidně stručně) objasníte. Nevím, jestli jste to přehlédla nebo nechtěla odpovídat, ale původní téma bylo zde:

http://www.wolfdog.org/forum/showthr...47732&langid=1

Roman Brabec
Nezlobte se, ale na co to potřebujete vědět?
... Někteří lidé jsou opravdu neuvěřitelní, zpočátku roztomilí neználkové se vyklubou v ty největší rýpaly. Dost dlouho jsem to řešila mimo toto forum, chovatel si jednoduše nepřeje být jmenován a já tak prostě neučiním. Pokud se s tím nedokážete srovnat a žít s tím, berte to prostě jako jednu z mnoha nepodložených zpráv a drbů, které tento čévéčkářský bulvár dnes a denně přináší. Tady se člověk opravdu dočte ledacos, někteří lidé mají hodně křivý pohled na svět.
No a taky s tím žiji celkem dobře
Hezký den
Monika jest offline   Reply With Quote

Posting Rules