Quote:
Originally Posted by CDaniela
A kolik těch typičtějších fen tam tenkrát ve třídě bylo? Bavíme se o Speciálce.
|
Danielo, prosím nepřevracej to. Reagoval jsem na příspěvek Jiřiny Nekvasilové (Ave je krásná), Lenky (Ave neměla na výstavě co dělat), a dále na Tvůj příspěvek určený Lence (viděla jsi Ave Lupo Mutaru naživo?), ke kterému jsem napsal svůj názor na tuto fenu. Jestli tu větu co jsi vypíchla někdo chápe tak, že to má přímou souvislost s pořadím na SpV 2004, tak sorry, nemá. Ani nemůže, protože ve třídě otevřené ve Světlé byly jen dvě feny (Ave Lupo Mutara a Betty z Uher), a to není "spousta". Je to prostě jen konstatování, že já Ave Lupo Mutara "naživo" znám a že znám spoustu mnohem typičtějších fen.
Na speciálce ve Světlé nad Sázavou jsem tehdy nebyl, netuším jak se tam ty feny předvedly, v jaké byly momentální kondici... Taky jsem na jiném místě (
http://www.wolfdog.org/forum/showpos...&postcount=104) už předevčírem napsal, že vím jaká zvířata se paní Šimáčkové líbí a proto mě to zase nijak výrazně nepřekvapilo... Ale mezi námi, Betty má (jako ostatně každý) jistě své nedostatky, ale kdyby bylo na mě, postavil bych je opačně a asi bez CACu. Ale na mě to není, rozhodčí nejsem, ve Světlé jsem nebyl, takže to "kdyby" je úplně o ničem.
Karel