Quote:
Originally Posted by Monika
Všem, kteří " tápou v tajích " vystavování a prezentování psů, doporučuji odpolední soutěže Junior handlingu. Tak, jak vystavují malé ale i větší děti, nevystavuje 95 % procent vystavovatelů. Sama se na ně chodím dívat a obdivovat jejich profesionalitu. Vše má svá pravidla. To myslím naprosto bez nadsázky. Člověk se podívá na různé styly předvádění psů ve statice i v pohybu. Předvedení psů do " L, " trojúhelníku, atd....Můžete se inspirovat i poučit.
Monika
|
To už jsem také párkrát sledovala a děti mají můj respekt. Ale každé plemeno se předvadí jinak a čsv sem tam nikdy neviděla, o to mi hlavně jde. Jinak bych si mohla na youtube pouštět záznamy z výstav. A upřímně, né všechno se dá aplikovat u čsv. Viz. NO a jejich postoj, z toho si asi nic moc vzít nemohu. Už mi taky bylo řečeno, že postoj si u Aryi zpravím vytahnutím za ocas a přiškrcením na vodítku. Chci zjistit jestli to jde i jinak. A nebo jestlii už se někdo setkal s podobným posudkem.- že pes je neusazený v postoji. Sem začátečník a beru jako lepší se zeptat, než ze sebe udělat pitomce co zbytečně chybuje a odnáší to pak pes