![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
4-miesieczny, szybko rosnacy szczeniak (6 kg przez ostatni miesiac, ale zebra stercza), ktory mi dzisiaj nagle okulał - pogoda dzisiaj deszczowa, wczorajsze spacery byly raczej emeryckie (nie spotkalismy zadnego towarzystwa do biegania). Na wizycie u weterynarza badanie lap nie wykazalo obrzeku, jedynie nadwrazliwosc kosci dlugich. Po zastrzyku przeciwbolowym jest mu lepiej, ale wet zalecil rtg gdyz podejrzewa mlodziencze zapalenie kosci. Mam w zw. z tym dwa pytania:
1. Czy ta przypadlosc jest czesta u CzW, szczegolnie czy moze wystapic u zaledwie 4-miesiecznego szczeniora 2. Nie umniejszam nic mojej pani weterynarz, ale... to jest jej pierwszy wilczak, wiec mam pytanie o dobrego weta majacego juz czeweczki "w dorobku" - mieszkam kolo Warszawy na pln. wylotówce, wiec lubilabym Bielany, Zoliborz, Wola, Centrum, Ursynow juz mniej (zeby psiura nie wozic za dlugo samochodem). Chcialabym po prostu skonsultowac ta dziwna kulawizne u kogos jeszcze... Jesli macie takich lekarzy godnych polecenia, prosze o namiary na priv... P.S. Biesu żre Eukanube puppy large breed, wiec niedoborow chyba nie ma |
![]() |
![]() |
|
|