Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Cluby & nařízení

Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu...

Thread Tools Display Modes
Old 28-10-2011, 10:55   #17
Adrian
Junior Member

Adrian's Avatar

Quote:
Originally Posted by GabrielaVesela View Post

uplne nazacatku jsem si naivne myslela, ze zrovna lidi okolo Cevecek budou trochu snilci, blazni, vandraci a se srdcem hlavne pro psy a ze nejake spory mezi s sebou dokazou( po emocnim zachvatu ) zvladnout...

Zatim jeste doufam, ze kvuli nam, tem novym...se treba neco zlepsi, kdyz je k tomu zacnem smerovat - my neznalci, zacatecnici ale o to mozna vetsi nadsenci....:-)
Pokus o druhý klub tady už byl, ale nezakládali ho snílci a blázni, nýbrž bývalí ,nezvolení funkcionáři KCHČSV(protože mám doma funkcionářku tak jsem do dnes nepochopil proč si tehdy z hluboka nevydechli, že si dají konečně oraz). Myslím, že se jmenoval Asociace chovatelů vlčáků. Jenomže FCI uznává jen jeden klub v zemi takže takže tato aktivita zase docela rychle zhasla.

Zkoušet být neutrální může jen člověk zvenčí (taky jsme byli takoví) a to ještě nesmí být z kruhu R.D. protože to prostě další pozice a pohled je. On se tě časem zkrátka někdo ujme, kdo tě pořádně vyprudí, sepsuje ti z pozice autority štěně, nebo si z neznalosti pořídíš štěndo z "nevhodné"CHS.

Ale ve skutečnosti to vůbec není tak strašlivé jak to vypadá tady v modrém světě. A zrovna my dneska na ten vandr balíme, protože kámoši vlků-havrani už přiletěli a Samainová noc se blíží.

Last edited by Adrian; 28-10-2011 at 10:57.
Adrian jest offline   Reply With Quote

Posting Rules