![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Wrzucam informację bo temat po części wilczakowy albo raczej "... z wilczakiem".
Od dawna zajmujemy się pomaganiem bezdomnym zwierzętom, teraz jako fundacja na większą skalę. Problem bezdomności psów w Polsce jest bardzo duży. Większość gmin, powiatów nie posiada na swoim terenie schronisk a niektóre gminy nie posiadają w ogóle programu zwalczania bezdomności zwierząt. Pomorska Fundacja Pies Szuka Domu ma zamiar to zmienić. Przygotowujemy akcję mającą na celu zwrócić uwagę na los bezdomnych zwierząt jak i stanąć w obronie ich praw. Pokonamy 520 km polskiego wybrzeża w marszu pod hasłem "Budujemy schroniska" jednocześnie zbierając na ten cel pieniądze. Przejdziemy tę drogę z przekonaniem i wiarą, że zmobilizujemy w ten sposób wszystkich do wspólnej realizacji naszego celu. Marsz rozpoczynamy w Świnoujściu 28.04.2012 i przez kolejne dni długiego weekendu podążać będziemy do wschodniej granicy Polski. Zapraszamy do przyłączenia się i towarzyszenia nam w tej niezwykłej wędrówce, może to być wspólne kilka kilometrów po piasku jak również cała trasa. No i teraz wilczakowo. Marsz jest pomysłem Artura, i to on będzie zmagać się z morską bryzą i piaskiem w oczach, a jego wiernym towarzyszem podróży będzie Anczer Welkoscyrz. Mam nadzieję, że Anczeroski choć raz wróci zmęczony ze spacerku. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy na stronę naszej fundacji www.PiesSzukaDomu.pl |
![]() |
![]() |
|
|