![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
GI jako "ciało" wypowie się w swoim czasie -demokratycznie zagłosujemy i odpowiedź będzie.
.................................................. .................................................. ...... Moja prywatna opinia /nie do dyskusji, bo nie mam teraz wiele czasu/: to sabotaż trwających 2 lata działań wszystkich, którzy zaangażowali się w prace nad powstaniem Klubu. Uważam, że grupa KAW troszkę się przestraszyła, że w krótkim czasie udało się zebrać ponad 80-ciu chętnych i chcą rozwalić ten trud, by zaczynać wszystko od nowa na warunkach p.Wojtko i p.Stelmachowskiego. Nie podoba mi się, że skład GI ze strony Jantarowej Watahy jest nieznany. Nie podoba mi się, że są już przygotowane przez G.Stelmachowskiego dokumenty-"gotowce" na jego stronie >ewikzegar<. Nie podoba mi się, że p.Wojtko ani słowem nie skomentuje faktu, że odmówiła mi w rozmowie bezpośredniej /przy świadkach/ przyjścia na spotkanie wilczakowców dwa lata temu w Łodzi, na którym miała powstać / i powstała/ GI. Nie podoba mi się, że JEDEN hodowca chce narzucić swoją wolę GRUPIE hodowców i zmusić większość do wykonywania poleceń mniejszości -nie podoba mi się to, bo to źle wróży "wspólnemu" klubowi w przyszłości. Nie podoba mi się, że obraża się ludzi -nawet organizm o umyśle bakterii widzi, że coś tu "nieładnie" pachnie... I to tyle z prywatnych spostrzeżeń. ![]() ..... Jefta -ponawiam pytanie: jaka jest Twoja opinia o przekazywaniu drogą mail-ową danych osobowych po analizie Ustawy o ochronie danych osobowych? ..... Galicja -moim skromnym zdaniem, to nie jest chęć współpracy......Poza tym, jaki jest problem by chętny z klubu tworzonego przez GI z WD byłw KAW -tu chyba nie ma sprzeczności.... Last edited by Puchatek; 29-06-2012 at 15:48. |
![]() |
![]() |
|
|