![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
...juz po Lazne
Jak bylo? Super ![]() Artykul moze w nocy lub najpozniej jutro... ...Bardzo chcialabym podziekowac wszystkim uczestnikom obozu, za to, ze w ogole przyjechali Vency za to, ze zorganizowal ten wspanialy oboz i zawody z vodka ![]() Dziekuje zwlaszcza calej Polskiej ekipie za to, ze przyjechali i tak swietnie sie bawili Margo, Przemkowi i ich rodzicom za mile przyjecie mnie, jak i rowniez mieszkancom Poznej, ze nie poszczuli mnie psami czy kurami A wlascicielowi pewnej krowy w Poznej, dziekuje za to, ze ja przywiazal na lancuchu, bo bym miala (nie)wesolo ![]() Pogodzie za to, ze byla calkiem ok, ale do czasu... Trejsi dziekuje za to, ze wygrala 3 miejsce na zawodach (ach te geny) A wlascicielom Pirata za to, ze pozwolili mi go zabrac Dziekuje rowniez Eligo, Juziowi aka Skalarowi i Camio za to, ze nie zjedli mi Mlodego Chcialabym tez osobiscie podziekowac Alince, ze dala sie wyprowadzac na spacery Jesli kogos pominelam to bardzo przepraszam, dlatego tez, dziekuje raz jeszcze wszystkim... |
![]() |
![]() |
|
|