![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Krásné dopoledne všem příznivcům ČSV.
Jako budoucí majitelka bych se Vás všech zkušených přede mnou chtěla zeptat na pár rad, jak se správně postarat o štěně ČSVéčka. Asi by bylo dobré vědět, do jakých podmínek si štěně beru. Tedy, žiji v Praze, na Dívčích Hradech, v bytě 3+1, řadovka z cihel, ve třetím patře bez výtahu. Klidné místo-relativně v přírodě s menším provozem. Ráda bych věděla, kdo z vás má zkušenost chození štěňat do schodů. Mohu si to dovolit hned, nebo ho mám ze začátku nosit, nebo chvilku poponést a potom ať se taky trochu snaží? Protože jsem si přečetla dost článků o DKK, tak bych svým nevhodným přístupem a chováním nechtěla nijak víc a výrazně přispět k případnému zhoršení. A s tím souvisí, jak ho správně a čím krmit? Je vyloženě nějaký typ granulí víc vyhovující než jiný? Jaký? Pozn.: Se psi mám zkušenosti, leč jsem nikdy ještě nebyla vlastní majitelkou žádného. Přesto si uvědomuji, že zkazit psa je strašně lehké, ale vycvičit ho a utvořit osobnost je náročné. Proto všem, kteří odpoví, předem děkuji za čas a chuť se podělit o svoji zkušenost. Mějte se zatím všichni hezky a přeji pěkný den. Linda |
![]() |
![]() |
|
|