![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
w sobote mielis mi na Litwie 2 wystawy. Jiedna to byla klubowa wystawa psow pasterskich a druga krajowa.
Pierwszy debiut mial Gierka i co? ten maly, wstretny ,nie wychowany chuligan zdobyl 2 raza best baby oraz zajal II miejsce w baby BIS na klubowej wystawe. ![]() Harka tez pokazala sie piekne. jak zawsze 2x CAC, N, club winner, 2x BOB ale...dostalismi to czego naprawde nie oczekywalam HARKA wygrala klubowa wystawe i zawojowala titul best sheepdog 2006 (za to dzekujemi P.Anke Redlickej) ![]() potem wyslismi na konkurs FCI I grupa i tam... tez na pudlu mieliszmi I miejsce (ee znowu P.Redlicka) czekalismi dlugo na glowny konkurs i ...zaczelo sie. sedziuje pan sedzia z Swecii Paul Stanton. Sedzia z kraju gdzie nie sa przyznane wilczaki. Ale ... Pna sedzi podchodzi do nas, podaje mnie reke i zaczyna macac Harke. Dzielna dzieczyna -ani ruchu-dokladne obmacane i fuu-jak by i my i sedzia zyje. dalej bylo lepej. Sedzia wybiera male pieski i pokazuje gest-prosto reka w strone wyjscia, to co ja i zrobilam, pieknym klusem wybieglam z ringu a za mna...cala ekipa innych wystawcow, ale szybko bylam zlapana i odeslana z powrotem do ringu. Publika wybuchala z dobrej zabawy a Pan sedzia glosno mowil "please stay". Nadesla wielka godzina i sa zglaszane psy na podium. V, IV, III, miejsce i II-sekretarz ringu glosno oglasza "II miejsce dla wilczaka", dostajemi piekna rozete i biegnemi na pudlo.... ![]() Harka razem z Gierka przywiezli do domu 6 duzych pucharow i..33 kilo karmy ![]() ech byla superowa wystawa i NARESCZIE skandinawia nie bo ji sie wilkow, spokojne do nich podchodzi oraz..pozwala im wygrywac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|