|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Ktos zdradzi jakies wyniki?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilczy Duch
|
Wlanie,wlasnie bo ciekawosc zzera
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
W Sopocie było nieźle, ale na powtórkę z rozrywki chyba w przyszlym roku się nie zdecydujemy. Wystawa - przyjemna, sędziowanie - bez zastrzeżeń, ale podróż - po prostu koszmar. W sobotę rano chyba cala Warszawa wyruszyła na Mazury albo nad morze
- a na pewno nie w lipcu, czy sierpniu do "kurortu Zopot". Wszystkich ocen, niestety, nie znam (pewnie pojawią się na forum Polskiego Dworu) - podaję to, co wiem: BOB-a wzięła CARMEN spod Dumbiera, EURY - CACIB,CWC,NDPwR, GWAIHIR - Najlepszy Junior, FENRIR - Zwyc. Młodzieży, Clif - Najlepszy Weteran. Więcej napiszemy ,jak odpoczniemy. A na razie trzy fotki - w kolejności - tłum i Euryś na "Monciaku" - Zwyciężczyni Carmen - "Mój ci on" - próba krycia |
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
Łoooj Krzysiu...dajesz Carmen na pozarcie...bedzie potem, ze niestosownie do powagi sytuacji brykala na ringu
Gratulujemy wynikow i jestem pewna, ze do przyszlego roku Twoje silne postanowienie pojdzie w niepamiec |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
nastąpil już po ocenie i ogłoszeniu wyników. CARMEN i EURY po prostu spontanicznie okazują swoją radość , że są " the best". A okazują tak, jak potrafią. I nam też to się podoba |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wilczy Duch
|
I brawo!!! To sie ceni! Tak trzymac,nie udawc
|