![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
my oczywiscie tez jestesmy za
Mam nadzieje, ze jak bedzie klub, to dla psa hodowlanego bedzie HD obowiazkowy i bonitacja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilcza Saga
|
![]()
Ja też uważam że to świeeeeetny pomysł
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Wiec moze Margo ma racje, ze najwyzszy czas zabrac sie do roboty ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
love and terror
|
![]() Quote:
Ale licze na to, ze wreszcie nie bedzie w Polsce miotow po rodzicach nieprzebadanych na dysplazje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Tak,to bardzo wazne by rodzice,a potem i ich dzieci byly badane na dysplazje,choroby oczow itp. Jak i kwestja bonitacji,ktora najlepiej pomaga rozstrzygnac spory co do wzorca rasy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Niechce wyjść znowu na tego sceptycznego ale HD a tym bardziej bonitacja obowiązkowo hmmm. Po założeniu klubu jakieś 5-lat może więcej uda się to wprowadzić jako obowiązkowe
![]()
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A ZKwP tez nie jest przeciwko niczemu co pomaga polepszyc zdrowie psow... A co do bonitacji... Nie wszystko na raz... ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Daniel, ja tez nie jestem specjalna optymistka ale jakies cele trzeba miec aby do nich dazyc
![]() Lista jest calkiem spora i powoli, po kolei .. kto wie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |