|
|
|
|||||||
| Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Ahoj,
s čím vyroste a bude tu zvířenu znát - není 100% problém. Jak píšeš, můsíš vše naučit, vysvětlit .... Lucie |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Shinigami キバ 。Kiba
|
My mame lamu a s tou se snasi v pohode.Hrajou si.Jenom kdyz si Artur(lama) nechce hrat a Garmik jo,jak se da od stenete cekat,tak po nem fluse
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Moje zkušenost: kočky (koťata) fenka mačkala. Ne ve zlém, ale vyloženě je brala do huby a zkoušela, kdy začnou vřeštět. Evidentně jí to bavilo, měla je jako hudební nástroj. A blbá koťata za ní pořád lezla. Takže je trápila jen ze zábavy. Slepice ignorovala, jen když jsem byla na zahradě. To chodila kolem a tvářila se, že jí ale vůbec nezajímají. Ale když si byla jistá, že je tam sama, tak je honila a taky mačkala. Jenže slepice to nerozdejchaly, narozdíl od koček. Ale záleží, jestli bude pes "bytový", s bytovou kočkou- pak je to v pohodě. No a taky na tom, na jakou povahu narazíš. Někteří moji vlčáci jiná zvířata absolutně ignorují a ani je nenapadne je na poli honit. Ale např. jedna moje fenka by je nejraději zlikvidovala. Asi tu nedostaneš 100%ní odpověď. Obecně- na co si zvyknou- to nebudou zabíjet. Ale nic není 100%ní.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Ja vam moc dekuju, ze pisete...!
Myslite, ze ostatni psi (nem. ovcak, belg. ovcak, border kolie) jsou v tomhle jini? Ze u nich je tohle lepsi? Ja myslim, ze asi ne, ze je to prast jako uhod... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
a ako sú na tom ostatné zvieratá? Boli už v kontakte so psom? Hlavne tie, ktoré žijú viac rokov ( nie sliepky a pod Vychovávať treba nielen psa, ale celú svorku vrátane ľudí. Jednostranná orientácia iba na výchovu psa sa môže vypomstiť. Náš 2,5 ročný ČSV si pomaly zvyká na 8 mačiek a niektoré z nich sú ozaj ťažké povahy Držím palce. Michal |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|