Go Back   Wolfdog.org forum > Lietuviu > Įvairūs

Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-09-2007, 22:09   #1
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Nuotraukose maciau kad megsta pasipliuskenti? Maniskis jei tik leisdavau, tai is vandens neislisdavo, net nardyt mego, sugebedavo akmenys is dugno traukti, su visokiais garsais, burzgimu cypimu ir kaukimu, sumaisytu i viena Kaip prisimenu, ir sypsena veide atsiranda ir kazko graudu pasidaro...
vilkas jest offline   Reply With Quote
Old 16-09-2007, 10:21   #2
giedrë
Junior Member

giedrë's Avatar

Quote:
Originally Posted by vilkas View Post
Nuotraukose maciau kad megsta pasipliuskenti? Maniskis jei tik leisdavau, tai is vandens neislisdavo, net nardyt mego, sugebedavo akmenys is dugno traukti, su visokiais garsais, burzgimu cypimu ir kaukimu, sumaisytu i viena Kaip prisimenu, ir sypsena veide atsiranda ir kazko graudu pasidaro...
Del Palangos tai mano pussesere minejo, kad ne vieni zmones buvo prieje, kad uzsienieciai su suniu fotografavosi ir kt. Idomu sutikti forume bent viena ju.
Su sios veisles suns pasipliuskenimu buna visaip, kadangi mes su vyru labai megstame maudytis, matyt suo is musu ta pati pereme Kiti vieni labiau megsta kiti is viso i vandeni nenori eiti, mes net po dusu su malonumu jau prausiames.
Mija tai visiska priesingybe Astos mazylei: kaip tik vogti nuo stalo nelabai vagia, laukia kol patys duosime, taciau bando dominuoti pries kitus sunis (ypac didesnius uz ja), tad baisu, kad i kaili per daug negautume. Tfu tfu ftu musiske nieko negrauzia, buvo, kad paragavo kelis daiktus, bet be zalos ir jos nedomina, turi savo zaislu, su mumis paduksta.
Reikia labai daug judeti su jais: kelias valandas vaiksciojame po miskus, laukus, vyras ne viena km bega su ja irgi kas ryta (arba vakara). Tad jei linke daug sportuoti, daug judeti, kas zino gal ir tinkama toks suo jusu seimai.
Kad is tebint II vada matyti, kad kiekvienas mazylis kitoks, su savu charakteriu (musiske pvz. vaiksto takeliais ir i krumus eina paskui broli, kai tik sis ismina keliuka), broliukas irgi pradeda is Mijos takeliu vaikscioti mokintis.
Bet be ju gyvenimas butu toks liudnas;
einu ziureti ka veikia mazoji, nes 5 min tyla prognozuoja, kad kazka sugalvojo nuveikti

iki
giedrë jest offline   Reply With Quote
Old 16-09-2007, 15:15   #3
vike
Member

Send a message via Skype™ to vike

Maudynės tai manajam gėėris, ir nardo
O dėl to nenuobodžiavimo namie, tai ką aš žinau.. jau ne vienas mėnuo, kai namuose nieko daugiau neveikia tik miega va ir dabar parėjau, pasidžiaugė, pasimylavo, palakstė su bambaliu ir atėjo atsigult.. ir taip gulės iki pat nakties, pakol eisim į lauką.
Dėl šeimininko gynimo, tai taip, bet kokiu atveju gali nukentėti ir draugai mane stumtelėję, ar ką nors panašaus padarę, nes tai dažniausiai priima Vaidilka kaip manęs mušimą.
Galima ir man klausimą? Kodėl tu nebenori įsigyt vokiečio, ar rytų europos aviganio? kokia priežastis to, kad ieškai ne tokios pat veislės šuns, o vilkšunio?
vike jest offline   Reply With Quote
Old 16-09-2007, 16:32   #4
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Na kaip jau minejau, vokieciu aviganis turi tam tikra kvapa(net ir labai priziurint), kas tikrai nelabai gundo. Zinoma ji turint namie pats to nejauti, tiesiog pripranti. Tai viena is priezasciu. Kita vertus, kiek girdejau CSV nelabai loja, o tai tikrai privalumas bute. Kita priezastis ta, kad kaip jau minejau labai zaviuosi vilkais, o be to tai veisle kur sukryzmintas VA ir vilkas, tuo labiau karpatu ( su zmona megstam kalnus ), todel manau kad tai pasirinkimas kaip tik man... Na zinoma taip isduodu veisle kuria visad zavejausi, bet pripazinkit, pastaruoju metu VA lietuvoj tapo veisiami, neatsizvelgiant i ju protinius sugebejimus. Didele "meskos paslauga" cia padare filmas apie "Rexa". Bet taip galima diskutuoti be galo, tiesiog siuo atveju noretusi is arciau susipazinti su CZV. Apie dauguma veisliu esu is praktikos susidares nuomone (bendras sunu vedziojimas, klubai, bendros treniruotes), ir kiekvienas turi savu minusu ir pliusu, o CZV mates tik Palangoje, ir per "YouTube", todel kaip jau minejau noretusi is arciau juos pazinti, nes nors ir labai cia visi issamiai paskoja, taciau tik paciam matant gali susidaryti tikra nuomone. Bet as manau kad tai kaip tik dar labiau mane sugundytu tureti CZW...

Last edited by vilkas; 16-09-2007 at 16:34.
vilkas jest offline   Reply With Quote
Old 16-09-2007, 16:51   #5
vike
Member

Tai man rodos be problemų galėtum susipažint su vilkšuniais, pabendraut jei yra noras. O iš kokios tu miesto? (jei nemaišau tavęs su vieno forumo dalyviu, tai tu iš žemaitijos? )
Old 16-09-2007, 17:02   #6
auuuu
Junior Member

na, pataisykit mane visi vilksuniu seimininkai, bet pastarasis irgi turi kvapa....nes, tiek vilkas, tiek ir va taip pat turi kvapa....
kvapo neturi siaurines veisles..(haskiai, karelu lokine, rusu europines laikos, malamutai taip pat berods..)..
auuuu jest offline   Reply With Quote
Old 18-09-2007, 11:56   #7
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

na jie visi mazi zarazos
Old 16-09-2007, 17:00   #8
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Send a message via Skype™ to Lauryte

Patikek ir sitie padarai turi kvapa nes manau jis ne nuo priziurejimo priklauso o no to kad jis yra tankus ir jo daug ir visu smarviu ir nesvarumu tikrai neissiurbsi is joPas mane mishrune velnias zino kokia tai nuo jos pvz ner kvapo nes dvornia su trumpu minkshtu kailiu tai jokios smarves o vilkius tai kvepia nors ir plaunu bet ibegdamas i buta paduoda suniena.O seip is kur esi?Nes galima vln juk surengt susitikima neparke
Lauryte jest offline   Reply With Quote
Old 16-09-2007, 17:04   #9
vike
Member

na nežinau, ale nuo Vaidžio tai tikrai labai retai gali pajust kvapą kažkokį tais.. ir nemaudau aš jo, jau kokie pusę metų, bet rimtai nėra jokio kvapo.
Old 16-09-2007, 17:08   #10
auuuu
Junior Member

na, del kvapo yra dar keletas niuansu....anatominiu....ale tiek to, tiksliai nezinau simtu procentu, tai ir neskleisiu garsiai....

(esme ta, kad yra kai kurios veisles, kurios ir budami suniukai neturi kvapo, ir yra kitos, kuriu nuo gyvenimo salygu priklauso liauku, isskirianciu kvapa veiklos aktyvumas..vilksunis manau priklauso antrajai kategirijai, nes butu kazkaip alogiska, jei sukryzminus du padarus, kurie turi gerai isvystytas savo kvapa skleidziancias teritorijai zymeti skirtas liaukas, gautusi misrunas, kuris neskleidzia jokio kvapo..t. moro "utopija" beveik..)..
auuuu jest offline   Reply With Quote
Old 16-09-2007, 17:11   #11
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

kvapas yra sioks toks, taciau neryskus.
lot loja mazai, taciau kaukia ir pakankamai triuksmingai dainuoja.
siaip ramus suo, taciau megsta daryti tvarka pagal save, kuri panasi i totalia namu demoliacija, ir cia deja nieko nepadarysi-genetika, teks susitaikyt.
plius reiks pamirst totalu paklusnuma, kuriuo pasizymejo VA cia jau suo su savo poziuriu i gyvenima ir jam taip lengvai nepavadovausi

kiek supratau is Kauno, galima tartis kada susimatyt, nes galiu abu tvarius atsivest i Kauna

kas dar domina?

p.s. mane domina, kokia butu suns paskirtis? kokios lyties? planuojama i parodas? veisimui? ar zinoma KA reikia atlikti CSV veisles suniui, siekiant saugoti sia veisle?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules