|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  23-09-2007, 21:13 | #141 | 
| VIP Member |   

Młodzież, Idun Imbus tez solo :   W porównaniu o Młodzieżowego Zwycięzcę Klubu tez wygrał Imbus   Klasa posrednia: Eury (solo):   poniewaz później po morderczych biegach, Eury wziął rasę to nie będziemy mu żałować trzeciej fotki    | 
|   |   | 
|  23-09-2007, 21:19 | #142 | 
| VIP Member |   

Klasa otwarta Cheitan (solo):   Klasa uzytkowa Eligo (solo):   Klasa Championów ( tu nie mam zdjęć z biegania)  I miejsce - Max z Litavskie Kotliny i Balrog z Peronówki   | 
|   |   | 
|  23-09-2007, 21:54 | #143 | 
| VIP Member |   

Suki Klasa "baby" i tu nie podejmuję sie napisac które "Silverpowerki" widać, obok nich Crest Wilk z Polskiego Dworu :  Klasa Szczeniąt I miejsce: Juvart, II: Jurba, III: Jadiel    | 
|   |   | 
|  23-09-2007, 22:00 | #144 | 
| VIP Member |   

Klasa młodziezy : I miejsce: Gwaihir, II: Ishtar  Klasa Otwarta Dewi (solo)  (dziewczyny maja fotę bez tabliczki "CWC"..niedopatrzenie)  Klasa Championek I-Callisto, II- Brenda, III- Irris, IV- Jolly   i na koniec : Callisto, Zwyciężczyni Klubu  Acha, BOB powędrował do Eurysia   | 
|   |   | 
|  23-09-2007, 22:03 | #145 | |
| Gorthan's WeReWoLf |   Quote: 
   | |
|   |   | 
|  23-09-2007, 22:51 | #146 | 
| Member |   

Dzięki Gaga za zdjęcia, nawet nie wiesz jak się cieszę że nie masz zdjęcia z mojego "biegania". Na pewno na nim byłby widoczny mój przydeptany przy 7 czy 8 kółeczku język   Dziękujemy pomysłodawcom i fundatorom za nagrody niespodzianki   
				__________________ http://henrykowka.wolfdog.org/ | 
|   |   | 
|  23-09-2007, 23:21 | #147 | 
| Junior Member |   

dziekujemy wszystkim za mile spotkanie, fajnie bylo popatrzec na takie stadko   Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow, i dziekujemy za nagrody w debiucie, Magri po "szkockiej" spala jak zabita cala droge powrotna   
				__________________ .:Opinia jest jak dupa - każdy ma swoją:. | 
|   |   | 
|  24-09-2007, 04:56 | #148 | 
| Moderator |   

ja narazie pise bardzo krutko (bo wroczilam-udalo sie   tylko o 6 rano ) bardzo DZEKUJE Shaluke za super spotkanie  caluszek za to  za urodzinowe prezenty-niespodzianki i reakcje  za faina wystawe gdzie juz chcelismi dawac specialne medale za bieganie  za piwo, za nocne zwiedzanie miasta i klastora za to ze mam tyle dobrych kumplow za....za wszystko dzieki ze bylisz cie i mowie ze spotkami sie za rok (juz bede wystawic i swoje zlote psy-konkurencja nachoooodziiiii  )   | 
|   |   | 
|  24-09-2007, 08:19 | #149 | |
| VIP Member |   Quote: 
  z biegania faktycznie nie mam, za to mam kilka zdjęć bejbików (i Twoich i moich  ). Nie obiecuję, że dziś ale w tym tygodniu na pewno będą. A hodowli Silver Power serdecznie gratuluję. Debiutanci mieli piękną motywację z powodu lokat i rodziców i dzieciaczków. Wasz to był dzień  . Tak trzymać. I oby jak najwięcej wystaw miało taką stawkę. | |
|   |   | 
|  24-09-2007, 08:30 | #150 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2003 Location: Warszawa 
				 |   

GRATULACJE dla wszystkich za udane występy na wystawie   , dzięki Gaga (czytaj:Roman) za piękne zdjęcia, dzięki którym mogłam choć troszeczkę "poczuć się wystawowo"  . Chciałabym również podziękować Shaluce za zaproszenie na spotkanie. Było wspaniale, świetna pogoda, spacer nad zalew, gdzie psiuny mogły się wybiegać, wyszaleć - a my napawać ich pięknem i cieszyć się z obcowania z takimi samymi wariatami jakimi jesteśmy. Grunt to być wśród swoich  Wieczorem wybraliśmy się na spacer na zwiedzanie ruin Podklasztorza, psy mają wszelkie winy odpuszczone,  juz z racji przebywania na "świętej ziemi", a co poniektóre z niekontrolowanej wizyty na mszy (chyba nie chlipnęły wody święconej?)  W nocy siedzieliśmy przy grilu i mogliśmy wygadać się i pośmiać, naładować baterie, aby starczyły do następnego spotkania. Zdjęć będzie pewnie sporo, bo wśród nas byli świetni fotoreporterzy  Dziękuję wszystkim, Jolka | 
|   |   | 
|  24-09-2007, 10:09 | #151 | 
| Senior Member Join Date: Nov 2006 Location: Sopot 
				 |   

OGROMNE DZIEKI SHALUCE za to że mimo choroby dotrzymywała nam towarzystwa i tak zajela się wszystkim że niczego nie brakowało. DZIĘKI za mini zawody- była kupa śmiechu i frajdy i dzięki za spacer na podklasztorze - piekne miejsce! Niech żyyyyjjjjeeee Shaluka!! No i gratulacje dla wszystkich uczestników wystawy!!! Mam nadzieję że bedzie co raz więcej takich spotkań i wystaw. | 
|   |   | 
|  24-09-2007, 11:27 | #152 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

No to teraz moja kolej. Bardzo dziekuje Adze za zorganizowanie spotkania. Bylo swietnie. Zaluje tylko, ze nie udalo mi sie przyjechac w piatek, zeby miec wiecej czasu na pogadanie ze wszystkimi  Super, ze udalo nam sie dojechac na wystawe (pomimo, ze zaspalismy :P). Dziekuje za nagrody - za swietny pomysl i poczucie humoru. Na wystawie bylo naprawde fajnie - duzo ludzi i luzna atmosfera. I tyyyyle wilczakow  Zdjec z wystawy nie mam, ale mam kilka ze spotkania. Są tutaj: http://sssmok.wolfdog.org/galeria/th...s.php?album=87 mam nadzieje, ze bedzie wiecej fotek   | 
|   |   | 
|  24-09-2007, 11:43 | #153 | 
| Wiewiórka Wredna |   

Zdjęć jest więcej   Tylko, że ja i Misiek się rozłożyliśmy - w tej chwili mogę się poszczycić 37,5 już po lekach... Shaluce wielkie dzięki za organizację wszystkiego. Margo za odpowiadanie na moje pytania, a dla wszystkich gratulacje za zajęte miejsca. 
				__________________ (...)W kwestie mroczne i ogromne Słodka świata treść wycieka: Wszystko wina to człowieka(...) | 
|   |   | 
|  24-09-2007, 12:04 | #154 | 
| Silver Power |   

My również bardzo dziękujemy - miło było Was wszystkich znowu spotkać. Świetna atmosfera wystawy, fajne nagrody , piękne psy i to w takiej ilości! Debiut za nami  Dziękujemy właścicielom silverków za świetną prezentacje maluszków - GRATULUJEMY !!! Szkraby rosną w oczach. Ani i Adamowi dziękujemy za koszulki    Wszystkich gorąco pozdrawiamy. Małgosia i Wojtek | 
|   |   | 
|  24-09-2007, 12:17 | #155 | 
| Distinguished Member Join Date: Aug 2004 Location: Kraków 
				 |   

Gratulacje dla wszystkich bez wyjątku uczestników wystawy!!!  Znacie moje poglądy na wystawy: uważam każdy pies ma w sobie coś fajnego za co powinien coś na wystawie wygrać    Fotki Romana jak zwykle świetne, komentarze Gagi też. Widać, że Brendzia wróciła już do formy! Bardzo podobają mi się "Ślepia będzińskich wilków"     | 
|   |   | 
|  24-09-2007, 12:50 | #156 | |
| Member |   Quote: 
  , a także dla pomysłodawców i fundatorów nagród: Margo, Joanny, Gagi i Przemka - kapitalne !!!  Dla wszystkich za przemiłą atmosferę. Ten TŁUM wilczaków robi wrażenie, a pozytywne reakcje właścicieli naprawdę cieszą  . Przyłączamy się oczywiście do gratulacji dla SILVER POWER   Lekko to już było - konkurencja rośnie jak na drożdżach  Gaga - moim zdaniem wyniki wystawy wyglądają inaczej: BEZAPELACYJNIE wygrała Bożena    , a Ty i Danka    zajęłyście ex aequo drugie miejsce - w biegu przełajowym na circa about 800 m. Żebyście tylko chciały tak się starać dla kochanych mężów  , jaki piękny byłby wtedy świat  | |
|   |   | 
|  24-09-2007, 12:53 | #157 | 
| Member |   

A tutaj Towarzystwo - od razu przepraszam, że nie wszyscy się "zmieścili" i prośba - jak ktoś ma pełny obraz, zamieście go na forum I jeszcze (nieskromnie   ) dwa: a tu czujemy gorący oddech konkurencji - Jabber już przyzwyczaja się do tabliczek ze stosownymi tytułami  | 
|   |   | 
|  24-09-2007, 13:29 | #158 | |
| VIP Member |   Quote: 
  W życiu zadna normalna kobieta nie dałaby się tak scigać sama z siebie. A tu jeszcze jakies watpliwości... echhh... | |
|   |   | 
|  24-09-2007, 13:32 | #159 | 
| Member |   

Przyszła i na nas kolej dziękujemy za miłe przywitanie i super gościnę oraz towarzystwo  Gratulujemy wszystkim tym którym już pogratulowaliśmy i tym których przez rozczepanie ominęliśmy  Dziękujemy za nagrody które są już wypite i użyte   rodzinko SILVER MAM WAS NA OKU    pozytywnym     | 
|   |   | 
|  24-09-2007, 16:24 | #160 | 
| Distinguished Member Join Date: Jan 2004 Location: Supraśl/Poznań 
				 |   

Ale mieliście fajnie- zazdrościmy, zazdrościmy... :-)  Gratulacje dla Wszystkich Wilczaków!   | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |