|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#161 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Silver Power
|
Quote:
Zdjęcia suuuuuuper !!! |
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Moderator
|
p.s. przepraszam jiesli pomilylam imiona czy napisalam nie prawidlowo-u mnie jiescze rozum posle podrozy nie pracuje na maxa
dzieki |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Wilczy Duch
|
Za wszytkie podziekowania dzieki,ale i tak mialo byc lepiej,ale przez to moje chorobsko i nazwijmy to niedogadanie sie z ojcem,wyszlo nie tak jak planowalam,ale,ale za rok to nadrobie i naprawie przy kolejnym spotkaniu,a i tor bedzie dluzszy i lepszy
Ja tu wciaz czekam na fotki,wiec jak ktos ma to niech sle Wszytkim na zebranym na wystawie GRA-TU-LA-CJE i wybaczcie moja niedyspozycje,ale to chorobsko jednak zaczelo znow wychodzic:/ niedolezalam to teraz mam,ale warto bylo,DZIEKI ze PRZYJECHALISCIE I BYLISCIE! Mam nadzieje ze mi wybaczycie ze tak Was wycioralam na tych spacerach.. P.S. Wszyscy uczestnicy mini zawodow proszeni sa o podanie adresu i czasu jesli pamietaja,bo sa specjalne dyplomy |
|
|
|
|
|
#165 |
|
Moderator
|
shaluka, jescze raz dzekuje
Geryon mial 28 sekund Harka 30 sekund a adres Suvalku 1, Griskabudis, Sakiu rajonas, Litva |
|
|
|
|
|
#166 |
|
Wilczy Duch
|
Bez zadnego kodu?
ok Daiva,nie dziekuj tylko za rok przyjedz |
|
|
|
|
|
#167 |
|
Moderator
|
moment
71041 jiest i kod. oczywis cie ze tak, nawet i psy bede juz wystawiac |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Wilczy Duch
|
No to super
Ja sie nie boje,nie moja klasa:P:P |
|
|
|
|
|
#169 |
|
Member
|
Ja tez dziekuje glownej organizatorce, Shaluce, za zorganizowanie takiego spotkania... Napewno bede pamietac je, jako najbardziej aktywne z ostatnich spotkan... i bardzo dobrze.. brakowalo mi tego. Zdjecia pewnie wrzuci niedlugo Margo do galerii.
ps: no i jeszcze pozdziekowania dla Igiego, ktory razem ze mna pilnowal grila do 4:00 nad ranem ps2: Barlog 25 sekund
|
|
|
#170 |
|
Wilczy Duch
|
No nie powiem,wytrwali byliscie i to dzien w dzien,noc w noc.. ze tez %,mlecznych oczywiscie, starczylo to szok :P
I ja wam tez pragne podziekowac,wkonczu przy sutawianiu wszytkiego iw ogole wiele mi pomogliscie,jak i cala reszta,dzieki WAM. Najlepsze spotaknia sa wtedy,gdy wszyscy sie zgraja.. Ale za rok i tak ebdzie lepiej :P:P:P |
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Quote:
Matko! Ja chyba bylam bardzo zmeczona, bo tym razem o 1.30 spac. I tak ledwo wstalam na wystawe P.S. Czekamy na foty |
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
Moderator
|
He, grila to oni pilnowali.....ale.....dla wodki byli zbyt....miekke...zostalo pol butelki....nooooo Litwa nie ma slow
albo.... dla tego i pilnowali tego grila bo probowali wypic ta butelke tylko butelka byla mocnejsza nic oni Moc jiest w Tobe ------------ jiescze nie wyspana to gadam glupoty |
|
|
|
|
|
#173 |
|
Junior Member
|
No i ja wreszcie... Bardzo przepraszam, ale w pracy zapieprz i potem do późna mnie w domu nie było...
Shaluka, ja Ci ogromnie i bardzo dziękuje ! u: Spotkanie było cudne. Ja wiem, że Wy jesteście przyzwyczajeni do fajnych spotkań, ale ja byłam zachwycona. I te kilometrowe spacery + piknik na dziedzincu Podklasztorza u:Shaluka, a Ty jesteś świetną organizatorką ! Nawet chora poradziłaś sobie super. Mało tego, myślę, że nawet jeśli byś się tak w połowie nie przejmowała, aby wszystko grało na tip top, to i tak byłoby zajefajnie Strasznie się cieszę z poznania nowych wilczakowców Zdjęcia, jak tylko je zrzucę z aparatu - bo dotąd nie miałam czasu - i dostanę jeszcze te, co zostały w laptopie Przemka (Przemku, adres potrzebujesz, czy masz ?), to zamieszczę też oczywiście. Ale mało ich jest niestety. Tzn. mało takich sensownych. Za bardzo zaaferowana byłam Last edited by Manu; 24-09-2007 at 22:22. |
|
|
|
|
|
#174 |
|
VIP Member
|
Ja, na dowód Krzysiowi, że my się potrafimy zabiegiwać dla Was i bez znaczenia czy z psem czy bez:
![]() Danusia, jak widać trenuje przy kazdej okazji No i na zyczenie zdjęcie z ringu :
|
|
|
|
|
|
#175 |
|
Senior Member
|
Shaluka - oto nasz adres: al. Niepodległości 692/86, 81-853 Sopot.
Niestety dokładnie nie pamiętam jaki czas miał Imbus -m jakieś 23-25s A TY zdrowiej szybko. Do zobaczenia!! |
|
|
|
|
|
#176 |
|
VIP Member
|
Do galerii wrzuciłam juz fotki, zapraszam: http://cheitan.zperonowki.com/galeria/lodzkaklubowka
|
|
|
|
|
|
#177 |
|
Junior Member
|
Shaluka, Jeszcze raz dziękuję Ci za wszystko! Było nam miło poznać nowych ludzi i spotkać się z tymi, których już znamy. Nie często mamy taką okazję. Żałuję tylko, że tak daleko mieszkamy i nie dojechaliśmy na całe spotkanie. Za to wspominamy nasze wrażenia z zamku i cieszymy się, że chociaż tam zdążyliśmy.
Wystawa była super, gratuluję wszystkim zwycięzcom! Manu, miło Cię było poznać, pogadać, i dziękuję za grzańca z grilla! Jak Ci poszło na wystawie? |
|
|
|
|
|
#178 |
|
Junior Member
|
Młodziaki poszły na Best'a !
|
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Member
|
Quote:
i podąża za nimi krok w krok. A gdyby jeszcze tak siateczki wzięła do obu rąk, umiejętności można byłoby wykorzystać także w życiu codziennym . Cenię Ją jednak przede wszystkim za to, że nie ogranicza się do naśladownictwa, ale do pokazów wprowadza nowe elementy, które ostatecznie załatwią konkurencję (to jest nawiązanie do jednego ze zdjęć w Twojej galerii ):bieg "na baczność" i próbuje także unosić się nad ziemią (prawie się udało) I jeszcze gorąca prośba - czy możemy ściągnąć do swojej galerii kilka Waszych fotek z forum i galerii Cheya ? Oczywiście podpiszemy, kto je robił. Są kapitalne ! Obiecujemy, że jak powstanie klub, będziemy głosowali za powierzeniem Romanowi funkcji szefa sekcji fotograficznej .
|
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
Wilczy Duch
|
Manu zawsze sluze pomoca,no ja znow sie kuruje,do nastepnego weekendu
Ale musze przyznac ze nie ma dla mnie lepszego dopalacze niz te nasze spotkania i wystawy Alakra ciesze sie ze ci sie podobalo, a w przyszlym roku nadrobicie i bedziecie wczesniej Jak i cala reszta mam nadzieje P.S. Ciągle czekam na zdjecia,ajak cos to [email protected] |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|