|
|
|
|||||||
| Googlemap ME | Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane |
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
moment
71041 jiest i kod. oczywis cie ze tak, nawet i psy bede juz wystawiac |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilczy Duch
|
No to super
Ja sie nie boje,nie moja klasa:P:P |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Ja tez dziekuje glownej organizatorce, Shaluce, za zorganizowanie takiego spotkania... Napewno bede pamietac je, jako najbardziej aktywne z ostatnich spotkan... i bardzo dobrze.. brakowalo mi tego. Zdjecia pewnie wrzuci niedlugo Margo do galerii.
ps: no i jeszcze pozdziekowania dla Igiego, ktory razem ze mna pilnowal grila do 4:00 nad ranem ps2: Barlog 25 sekund
|
|
|
#4 |
|
Wilczy Duch
|
No nie powiem,wytrwali byliscie i to dzien w dzien,noc w noc.. ze tez %,mlecznych oczywiscie, starczylo to szok :P
I ja wam tez pragne podziekowac,wkonczu przy sutawianiu wszytkiego iw ogole wiele mi pomogliscie,jak i cala reszta,dzieki WAM. Najlepsze spotaknia sa wtedy,gdy wszyscy sie zgraja.. Ale za rok i tak ebdzie lepiej :P:P:P |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Cytat:
Matko! Ja chyba bylam bardzo zmeczona, bo tym razem o 1.30 spac. I tak ledwo wstalam na wystawe P.S. Czekamy na foty |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
He, grila to oni pilnowali.....ale.....dla wodki byli zbyt....miekke...zostalo pol butelki....nooooo Litwa nie ma slow
albo.... dla tego i pilnowali tego grila bo probowali wypic ta butelke tylko butelka byla mocnejsza nic oni Moc jiest w Tobe ------------ jiescze nie wyspana to gadam glupoty |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
Ja, na dowód Krzysiowi, że my się potrafimy zabiegiwać dla Was i bez znaczenia czy z psem czy bez:
![]() Danusia, jak widać trenuje przy kazdej okazji No i na zyczenie zdjęcie z ringu :
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Shaluka - oto nasz adres: al. Niepodległości 692/86, 81-853 Sopot.
Niestety dokładnie nie pamiętam jaki czas miał Imbus -m jakieś 23-25s A TY zdrowiej szybko. Do zobaczenia!! |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Member
|
Cytat:
i podąża za nimi krok w krok. A gdyby jeszcze tak siateczki wzięła do obu rąk, umiejętności można byłoby wykorzystać także w życiu codziennym . Cenię Ją jednak przede wszystkim za to, że nie ogranicza się do naśladownictwa, ale do pokazów wprowadza nowe elementy, które ostatecznie załatwią konkurencję (to jest nawiązanie do jednego ze zdjęć w Twojej galerii ):bieg "na baczność" i próbuje także unosić się nad ziemią (prawie się udało) I jeszcze gorąca prośba - czy możemy ściągnąć do swojej galerii kilka Waszych fotek z forum i galerii Cheya ? Oczywiście podpiszemy, kto je robił. Są kapitalne ! Obiecujemy, że jak powstanie klub, będziemy głosowali za powierzeniem Romanowi funkcji szefa sekcji fotograficznej .
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
No i ja wreszcie... Bardzo przepraszam, ale w pracy zapieprz i potem do późna mnie w domu nie było...
Shaluka, ja Ci ogromnie i bardzo dziękuje ! u: Spotkanie było cudne. Ja wiem, że Wy jesteście przyzwyczajeni do fajnych spotkań, ale ja byłam zachwycona. I te kilometrowe spacery + piknik na dziedzincu Podklasztorza u:Shaluka, a Ty jesteś świetną organizatorką ! Nawet chora poradziłaś sobie super. Mało tego, myślę, że nawet jeśli byś się tak w połowie nie przejmowała, aby wszystko grało na tip top, to i tak byłoby zajefajnie Strasznie się cieszę z poznania nowych wilczakowców Zdjęcia, jak tylko je zrzucę z aparatu - bo dotąd nie miałam czasu - i dostanę jeszcze te, co zostały w laptopie Przemka (Przemku, adres potrzebujesz, czy masz ?), to zamieszczę też oczywiście. Ale mało ich jest niestety. Tzn. mało takich sensownych. Za bardzo zaaferowana byłam Ostatnio edytowane przez Manu ; 09-24-2007 o 22:22 |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|