|
|
|
|||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Distinguished Member
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Head like a hole
|
Strasznie to przerażające
ale poza tym to strasznie o tym "artyście" teraz głośno jest... A jego powinno się po prostu odizolować od wszystkiego co żyje w ciszy i to do końca życia.
|
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
Dlatego tez nalezy to eszce troche naglosnic ale tylko w jednym celu i o jednym hasle : UNIKAC TEGO CZLOWIEKA,JEGO PRAC I WYSTAW!!
Moze wowczas cos dotrze do tego karierowicza wrrr ... bosz jaka ja jestem wsciekla,jakbym go teraz dorwala w swoje rece,to kazalabym mu zeby sam przekonal sie na wlanej skorze co zrobil temu psiakowi a nie ganial w nowiutkim garniturku i szczerzyl zeby do aparatow...wrrr Rona..ja dkad obejrzalam (tez nie w calosci) film jak w Wietnamie i ogolnie tamtych krajach,zabija sie szopy i inne zwierzeta na futro, poprostu siekiera,na zywca.. To bylo najstraszniejsze co w zyciu widzialam,a widzialm juz wiele... Nie pojmuje takich ludzi.. jak oni moga tak postepowac?!!??! .. ;( chyba juz calkowicie zaczne ubierac sie na czarno-zaczne nosic zalobe po tym swiecie |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Head like a hole
|
Quote:
Ale uwierz mi, ze zawsze znajda się tacy ludzie, którym to się spodoba a dowiedzą się o tym właśnie dlatego, ze taka sprawa została nagłośniona. I nie zrozum mnie źle ja jestem jak najbardziej przeciw temu panu i temu co zarobił ale takie sprawy muszą być załatwiane niejako z automatu (przestępstwo - kara). A jeśli w kraju gdzie to miało miejsce takie rzeczy nie są przestępstwem to powinniśmy się skupić (chcąc zmieniać świat) nad zmiana tego stanu rzeczy.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Distinguished Member
|
Ten koles to po prostu jakiś czub!!!!
Że widzowie jeszcze nie zareagowali to pół biedny.... ale że PERSONEL?! Brak słów.... obrzydliwe. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Distinguished Member
|
PS A z samym podpisem mam problem- wyświetla mi się że niby jest niepoprawny email. Ktos z Was tez tak miał? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilczy Duch
|
To tez trza podpisac petycje.. i rozumiem co masz na mysli,jednak,nawet ja,a jestem tez zdrowo zakrecona na punkcie sztuki (wkoncu sama tez 'tworze'
A co do prawa,to w wiekszosci krajow juz sa odpowiednie artykuly i paragrafy strzegace zwierzakow,nawet ostatnio, w moim wojewodztwie zostal skazany czlowiek na pare miesiecy wiezienia za zabicie psa i tak byc powinno,by nie uchodzilo to na sucho... A gdzie tego nie ma,to nalezy zwrocic na to uwage,moze to i nie nasz kraj ale zwierzeta wszedzie sa takie same i tak samo potrzebuja pomocy... Takie przynajmniej jest moje zdanie... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Bestialstwo!!! Niestety, epatowanie "złem" dobrze się dzisiaj sprzedaje i cyniczny, bezwzględny drań osiągnął swój cel - cały świat o nim wie i mówi.
Czy nasze podpisy strącą go w niebyt....? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wilczy Duch
|
OBY!!! a jeszcze wieksza mam nadzieje ze mu sumienie nie da zyc,przeciez on widzial kazdego dnia tego psiaka, a napewno widzial go jaki byl na poczatku,a jaki ... na koncu. Ja bym nie mogla zyc spokojnie ze swiadomoscia ze doprowadzilam do smierci i to w mekach, bezbronnego stworzenia(jestem na to bardzo cieta na takie zachowania ludzi)..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
The Grim Reaper
|
żyjemy w parszywych czasach. Ach, gdyby tylko skur.... przyjechał ze swoją wizją do Polski..... Pozostałby tu na wieki wieków amen, przysięgam.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|