![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Cudny jest
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ja też tak uważam ma to coś w sobie i naprawdę wygląda jak wilk JEST śLICZNY
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Hej Shaluka! Wilk jest naprawdę powalająco piękny ..... PO PROSTU WILCZY! Takiego pięknego Wilczka jeszcze nigdy nie widziałam! Cudo!!!
![]() A w "naprawianiu" psiaka życzę dużo szczęścia i cierpliwości..... :-)) Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła go poznać! : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Śliczny jest ! Może jednak warto o ten jego rodowód powalczyć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Konrad, raczej nie bo choc jest on unikatowy i ma naprawde wspaniala linie.. To za duzo by to awantur wzbudzilo i podlych tekstow ze strony zawistnych ludzi,a nie mam na to ochoty,ani tym bardziej na to by on czul wrogos od zadrosnikow
![]() ![]() Gaga a teraz to on juz ma nawet wesole oczka,w porownaniu do tych co mial.. juz nie ma w nich az takiego przerazenia.. ..i znow musze zauwazyc,wilczy to on jest nie tylko z wygladu,ma wilcze serce i dusze.. Gdybyscie byli przy nim to poczulibyscie ta magie ktora wokol siebie rozsiewa ( albo to tylko ja jestem taka kopnieta ![]() Agus jak chcesz to zapraszam w odwiedziny ![]() ![]()
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 06-11-2007 at 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Chlopak jest narazie strasznie chudy, ale dojdzie do siebie... Strasznie przypomina mi wilka Argo, ktorego fotografowalam jak byl maly - tu macie troche jego fotek: http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/0/49/ (na dole sa te, ktore robilam, jak Argo byl w wieku Wilka). Ogolnie wyszla tez z tego cala familiada: - Shaluka ma Wilka.... - Marzena chce kryc Garude ojcem Wilka - Hronem Radov dvor - my mamy wlasnie w domu dziadka Wilka i ojca Hrona, czyli Irana Zemplinska oblast... Ten sam styl co Tambury wiec ladnie widac skad psy te ciagna swoj wilczy wyglad.... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wilczy Duch
|
![]()
Jej strasznie jestem ciekawa jakie beda z wygladu i charakteru...
Wilk wyglada juz coraz lepiej,brzuszek mu sie zaokraglil,co prawda dzis wychodzilam tylko by go nakarmic,nie chce by robil to kto inny, a tylko dlatego tak na krotko wychodzilam bo.. zlapalam grype jelitowa i musialam byc w innym pomieszczeniu ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wracam umierac.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wilczy Duch
|
![]()
Pare nowych,lepszych jakosci zdjec wilka i jego psot z Ishtarka i Balim,choc to Bali jest jego idolem,a mloda wszystkich ustawia po kątach
![]() Maly we wszystkim nasladuje Ishtarke, nauczyl sie i wynosic buty ![]() ![]() Wilk uwielbia ( tak samo jak Ishtar) wkladac nos w obiektyw ![]() ![]() ![]() ![]() śniadanko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wilk jest juz znacznie weselszy( chyba widac ![]() P.S. Pomyśleć że Bali jest najstarszy( nie licząc Dżekiego-ośmiolatka).. hmm pewnie dlatego jest najbardziej wyrozumiały i uległy.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilczy Duch
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |