![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja stoje przy misce by sie nie bal,owszem by znal hierarchie,ale wiedzial tez ze kiedy pozwalam to nie ma czego sie bac( sposob ze wzrokiem juz wczesniej zastosowalam ![]() Chce tez dzis dodac par moich obserwacji.. Juz wiem czemu np. sluza duze lapy.. jak dzis dostal swoj pierwszy grzbiet to wygladal zuplenie jak wilk gdy go tak rozrywal i przytrzymywal lapami, mial nad nim calkowita kontrole. Maly tez swietnie... Skacze.. wyglada czasem jak mala sarna, ma tak lekkie, plynne i wspaniale ruchy,skoki ( ja wogole uwielbiam ogladac zwierzeta w skokach,te ruchy miesni, zsynchronizowanie wszytkiego i wogole),ale przy nim to mi szczeka opadla,a duzo widzialam ![]() Ale najlepsze jest to ze kiedy juz zjadl swojego grzbieta to.. zaczal bigac po podworku jakby polkna tabletke szczescia,oczywiscie wypatrujac czy jeszcze jakis grzbiecik mu nie skapnie,ale najlepsze bylo to jak.. Uniosl ogon i ganial tak z nim niczym Juzio czy Ruda ( choc nie bylo to jakos strasnzie dlugo, bo aj zorientowal sie ze nie ma wiecej grzbietow to polozyl sie w swoim ulubionym miejscu gdzie ma oko na wszytko)! Bylam w szoku,wkoncu uniesiony ogon- to raczej oznacza pewnosc i ta zadowolona mina.. ach.. I na dodatek jesli np. stoje za drzwiami oranzerii to juz zupelnie sie nie boi ![]() ![]() Wiem ze to zupelni nic..ale mnie juz wszytko cieszy,nawet najmniejsze postepy Wilka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
To naturalne, że cieszą Cię takie drobiazgi
![]() Czujesz niemal, jakbyś oswajała wilka, prawda...? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Przyznam sie ze duzo sie nie mylisz... On choc juz jest spory na wielkosc( jest juz Prawie jak Ishtar, a ona nie nalezy do najmniejszych
![]() p.s. mam dla Ciebie niespodzianke ( zdjecia fajneo gronka z wystawy w Nitrze) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
No i gdzie moje zdjęcie...?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Distinguished Member
|
![]() Jaki fajny facet ![]() Macie jakieś nowe zdjęcia? /// wstawilam zdjecie, ale sie nie wyswietla -Chodzi o Wilka :] Last edited by Agnieszka; 14-11-2007 at 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilczy Duch
|
![]()
Oj fajny,fajny, podbil juz nie jedno serce
![]() Agnieszko niestety na razie nie ma zadnych nowych zdjec,bo pogoda jest koszmarna i zupelnie nie sprzyjajaca sesja zdjeciowym. Jest straszna plucha,non stop pada, jedyne co ma teraz swoj urok to mgla i Wilk w niej smigajacy.. niestety zdjecia tego nie potrafia oddac.. Ciagle czekam na jakas pogode, kiedy nie bedzie padac( chocaz to)... Ehhh ![]() Ale mam tez dobre wjesci: Jesli w weekend tu nie bedzie fajna podoga,to zabieram Wilka i reszte bandy w miejsce gdzie bedzie mozliwosc zrobienia lepszych zdjec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|