|
|
|
|||||||
| ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Hanko, protože na té fotce hlavy je podobná Ince.
Ale absolutně mě nenapadá, kdo by to mohl být , na nikoho to nevychází a ani mě nikdo nehlásil ztrátu. Z Jéčka nemám zprávy o Justýně, jinak z pravděpodobných vím o všech. Tím pádem podle podobnosti na Inku, by to taky mohla býti nějaká Litavská kotlina. Snad se holce najdou rychle páníci !! Lucka |
|
|
|
|
|
#2 |
|
REJPAL
|
Ahoj
Jelikož čévéčka v okolí mám docela v merku, tak si vybavuju, že v Noutonicích nebo snad přímo v Přílepech by měla být fena N z Litavské kotliny. Konkrétní jméno nevím. Takže hledat tetování 1431 - 1436 . Nějaké alespoň zbytky tetování tam snad budou - chce to vyholit chlupy, pro lepší čitelnost. Možná se pletu, ale určitě tu nějaký Nko bylo. Hartmanovi jsou sice také v Přílepech, ale pokud byla čuba někde na dvoře, ani o ní nemusí vědět. Jen je mi divné, že by jí nikdo nehledal, ale stá se může cokoliv. Eva |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Mně fenka hodně připomíná Melisu z Litavské kotliny http://www.cswolfdog.cz/gallery/thum....php?album=168
Pokud má pravé ouško "nazobnuté", tak by to mohla být ona. Měla by být z Dobrovíze, což také není tak daleko. Její t.č. je 1426 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Helčo, možná jsi na to kápla, na té fotce to vypadá, že má pravé ouško trochu naďoblé....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Takže nejnovější zpráva - fenečka už je doma u svých, patří do Noutonic. Jen je divné, že ji tam neznali a prý už tam běhala tři dny. Hlavně, že se našli.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Bezva, tak aspoň jedna našla cestu domů.......
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|