|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#101 |
|
Junior Member
|
a miedzy cwiczeniami mamy tak....
kapiele sloneczne.. ![]() nauka tanca z siostrzyczka ... ![]() i maly kociolek zeby troche kosci rozruszac.. ![]()
|
|
|
#102 |
|
VIP Member
|
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wilcza Saga
|
Ale macie fajnie, że możecie na szkolenie chodzić...u mnie grupa się rozpadła i wszystko na nic...
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#105 |
|
Junior Member
|
wilczakowe pieszczochy
![]() ![]() kiedys tutaj sypialam ale chyba fotel sie skurczyl albo mi sie uroslo
|
|
|
#106 | |
|
Licho nie śpi...
|
Quote:
![]() PS Miło było Brędę z córeczką poznać... Mała ma niesamowity chaRRRRakterek... Świetna jest!
|
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Silver Power
|
Quote:
Co do Lorki to absolutna racja - mała złośnica Pozdrawiamy serdecznie W&M |
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Junior Member
|
Quote:
tak mi się przypomniało ze ja tez mam zdjęcie pokazujące czarno na białym jak barus rośnie ![]() ![]() oprocz tego widac,ze łożko tez dostało za swoje od pieska... |
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Takie zdjecia sa super
Switnie widac jak psiak rosnie, bo jak go widzimy codziennie to nam to umyka. Ja robie standardowo na kanapie dwa psy. Ostatnio wrzucalam jedno porownanie do tematu o miocie po Jolly i Baronie |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Junior Member
|
Hey
by do "pierwszej klasy" pójść dopiero po nowym roku../Powiedzcie mi ile ważą i mierzą aktualnie Wasze Silverki? Majka ma teraz 63 cm w kłębie przy 25,5 kg wagi. Zdaje się że Magri miała tyle dobre dwa tygodnie temu.. a przynajmniej jeśli chodzi o kilogramy Serdecznie wszystkich pozdrawiam, i zapraszam do zwiedzania galerii do której dołożyłem właśnie kolejnych 113 fotek
|
|
|
|
#111 |
|
Member
|
Właśnie pękłam ze śmiechu.
![]() Rozumiem Andrzej, że wybierasz się do Późnej na spotkanie wilczakowe, które co roku organizuje Margo i Przemek. Są tam zawody i konkurencja jazda na taczce. Maja jak widzę pilnie trenuje. A może by tak dołączyć taką konkurencję? Co Ty Margo na to?
|
|
|
#112 |
|
Junior Member
|
To ja proponuję dołożyć jeszcze nocne spacery po wąskich gzymsach ..
|
|
|
|
#113 |
|
Junior Member
|
[/IMG]
|
|
|
|
#114 |
|
Junior Member
|
Wzrostowo Magri ma tyle samo czyli 63 w klebie, a co do wagi to dam znac jutro, jak sie przejde do weta i ja postawie na wage bo na domowa to za chiny jej nie wstawie
|
|
|
#115 |
|
Junior Member
|
mikolajek magri
mniaaamtroche pomocnej dloni.. ![]() ![]() i troche samodzielnie ![]()
|
|
|
#116 | |
|
Junior Member
|
Quote:
..gorzej z dokładnością tego typu wag.. Osobiście ważę więc u veta tylko też zawsze patrzeć muszę czy gadzina wstrętna nie oszukuje
|
|
|
|
|
#117 |
|
Junior Member
|
Brac ja na rece to juz nie takie hop i siup, pannica swoje wazy a na rekach w locie nie koniecznie lubi dlugo wisiec
No coz jutro zdam relacje ile to moje zlo ma wagi, a i chyba zmierze ja tez u weta bo domowe sposoby cos mi sie wydaja malo wiarygodne, bo mamy porownanie z 9 miesiecznym burym, i on ma 64 w klebie, a jak stana obok siebie to roznica jest widoczna, wiec jutro dokonamy PRO pomiarow i wazenia Ania moze poda jakies wymiary Mentala, bo jak ostatnio go widzialem pare dni temu to kawal chlopaka rosnie, i chyba tez jest wyzszy od dziewczyn, to bede mial jakies porownanie wzrostowe i bede wiedzial czy moja miarka klamie czy Magri sie dala na wdechu zmierzyc
|
|
|
#118 |
|
Wilczy Duch
|
A moze pierw zwaz siebie,potem wez mala na rece i z wyniku odejmij swoja wage,nawet u niektorych wetow tak sie robi
Moje dzis dostały wieeelkie porcje grzbietow, dluuuugi spacer ( achh dobrze jest wracac przed poludniem do domu) i całkowite wytarzanie sie ze mna w mokrej ziemi ( ubaw genialny,choc teraz trudno ubrania doprac A zdjecia bomba,wszegolnosci to jak mala zjezdzala |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Junior Member
|
wiesz problem w tym ze ja mojej wadze za bardzo nie ufam, bo jak ja wazylem w ten sposob to raz wyszlo ze wazy 27, a raz ze 35, dopiero u weta nam wyszla prawidlowa waga te pare tygodni temu i wyszlo w koncu 25
A z futrem u Magri to jest jakies szalenstwo, ja rozumiem ze to zimowa szata, ale ten zarost chyba nie ma granic
|
|
|
#120 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Mentallek (chłopak mały i chudy oraz dość nieśmiały) waży między 32 a 33 kg (strasznie się wiercił) a wzrościk do samego grzbietu to jakieś... 70 cm! Tu - dostałem kołderkę bo zjadłem swoje łóżeczko! :-)
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|