![]() |
![]() |
|
Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
begiot sveika, taciau CSV svarbiau mastymas ir zmogus-kad ir visa diena pralakstes jis nebus tiek patenkintas kiek praleides laika su zmogum.
maniskiai tiek nelaksto ir bedos nemato ![]() tad sakyt kad tik kruvio reikia irgi negalima ![]() p.s. savo sunimis rupinuosi pati-buvo laikai kai budavau darbe ir po 10 valandu ir nieko bedu nebuvo, uzteko ir suniui ir kitiems laiko. cia kaip ziuresi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
gal nereikia cia dabar kaltu ieskoti..?..buvo tai buvo...gaila, aisku....vieno suns negalima paleist (na, gal butu ir galima radiosiustuva pritaisius..)...o taip butu kur kas lengviau visiem letesniem ir maziau istvermingiem dvikojam nei csv...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
vienintele iseitis kuria sugalvojau, kad ji leistu pajusti gyvenima su csv ir kaip jie kitaip masto yra....hm...gal kas norit/galit paskolint savaitei suni...?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Galeciau paskolint bet kazkaip meile suniui neliaidzia;]Reikejo priesh Naujus metus paprasyt nes tuomet tikrai neturejau kur suns padet nes reikejo isvaziuot.Bet nzn kaip kiti bet kazkaip skolint savo augyntini ne man nes juk tai ne daiktas geriau tiesiog pasiziuret arba su sunymis kartu pabut.Pvz jai man db butu pasirinkimas as tikrai imciau kita suns veisle nes taip kaip studente esu tikrai neturiu daug laiko jam skirt o jis jo reikalauja.Lb daznai viska nuvogyneja ir drasko daiktus del to sedi bokse nes tada man ramiau.Nzn kaip pas kitus bet pas mane Hako nenuorama pastoviai kazka kramto ir dauzo namuose ir lb pavargstu nuo jo ir visiskai nenori klausyt.Pvz jo brolis Ivju daug ramesnis ir protingesnis.Visvien tai sunki veisle dar nebuvau susidurus su tokiu padariuku nes jis ne VA salia tikrai neis ir namie vienoj vietoj tikrai negules man su maniskiu tikrai dyd vargas nes kaip prisuktas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
diena visa tokia pati -gal savaitgali ilgiau pamiegam-sunys miega tiek pat kiek ir as
![]() ![]() ![]() Laura, ![]() ![]() ![]() p.s. visu klausiam ar zino ar nori ar istvers, vieniems tai ne beda, kiti tai pergyvena, treti pabega ir suni pameta, zodziu visko siam gyvenime buna, ir ne visada norai atitinka realybe, taciau tik laikas parodo kas ir kaip ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
nu tai cia jau tavo bedos
![]() bet dziaukis-vyro nenuviliosiu, nes jis Harkai nepatinka ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|