|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Za rok Słowacja - to chyba nie jedziemy - to tak daleko dla nas
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
|
Quote:
Mam rzucic nazwiskami "specow", ktorzy CzW widzieli, CzW hodowali, ale przez te nascie lat nauczyli sie jedynie tyle, ze CzW ma biala maske..... Sedziego, ktory pierwszy raz widzi CzW wytlumaczysz, ze nie ma na czym cwiczyc... Ale sedziego, ktory hodowal psy i nie mam pojecia o PODSTAWACH? To jest dopiero porazka.... No masakra jakas... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
jest tylko JEDNO ALE
na takich imprezach jeden sedzia sedziuje max 2 rasy w ringu, a najlepsze orginazatory daja sedziemu tylko 1 rase do sedziowania, dla tego.... innych obrazonych by i nie bylo i moze bylo nie 32 wilczakow a cale .... 92
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
Ale na ilośc tez i to znacznie (w tym przypadku) wpływa odległośc i cena dojazdu. Gwarantuję Ci, że ten sam sędzia na światówce w Niemczech czy w Poslce zgromadziłby własnie te 92 psy na ringu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
do Szwecji to sie jezdzi po snusa, a nie do specjalistow od CzW
Prawda jest jednak, ze czasami mozna sie na wystawie milo rozczarowac. Nie kazdy sedzia musi przez 20 lat hodowac CzW, zeby znac tresc wzorca. I tak wszystko zweryfikuje rzeczywistosc - napewno bedzie ciekawie
|
|
|
#6 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Ciekawe ile będzie za rok?! Może nawet dwóch sędziów?
Co nie zmienia faktu że WW'08 przed imieniem psa będzie wyglądać równie ładnie co WW'09 a różnica będzie jednak ogromna. Ale takie już są uroki FCI |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
VIP Member
|
Quote:
GLASYA z Peronówki AMBER WOLF z Peronówki BEAU ISABEAU z Peronówki IDUN IMBUS z Peronówki No i liczymy jeszcze na "wnuczki"....
|
|
|
|
#8 |
|
Arimminum Kennel
|
Results
Amber Wolf z Peronowki Winner World Arimminum H-Gensis Borte Tchino 1°exccelent open clas |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arimminum Kennel
|
Arimminum Naboo 1°exccelent Winner Junior World
Thank you for Margo and Eligo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
VIP Member
|
Sarka, DIKY!!!! za vysledky
|
|
|
#11 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Zwyciezca Swiata zostal Amber Wolf z Peronowki Mlodziezowym Zwyciezca Swiata Arimminum Naboo - suczka od Sarki (po Eligo z Peronowki)
|
|
|
|
#12 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
WOW gratulacje
Ciekawe jak reszta psow :P |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
|
Brak mi słów mogę tylko powiedzieć
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderator
|
gratulacje - a jak Imbus czy.... nie dojechal bo przed wystawa skrecyl od razu do nord kapa?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
VIP Member
|
Noo brawa
Harmonia z Eurysiem chyba powinni juz chłodzic szampana dla Amberka.. w końcu to europejski klub WW
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|