|
|
|
|||||||
| Různé Vše o československých vlčácích... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Cau no to je super. Ked ti nevadi kusanie ale iba sila stisku, tak najlepsie je tvarit s ze ta to sraaasne boli. Frei tiez zjemnila ked sme jej pri zuzlani ruky masirovali podnebie. Len musis mat pritom ruku spravne otocenu.
Drzim paste s malym vituzom!
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
som bol na alergologii lebo som chory a robili mi testy
Takteda idem skusat ten prst a ked to nepomoze -mmate este niekto nejake napady??? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Zatím je to malé štěňátko, tak opatrně. Já to začal nejdřív od 3 měsíců a vždy to zabralo. Zabírá to doopravdy u všech pesanů, už to ode mne zkoušelo více lidí a pochvalo si to. Prst musi jít volně do krku, jako byste chtěl, aby vyzvracel, když něco špatného sní. Přitom se musí dávat pozor, aby nedošlo k žádnému poranění. Štěněti se sice navalí a to ho donutí nekousnout. Brzy zjistí, že to dělat nemá.
|
|
|
#4 |
|
Not so Junior Member
|
teda mne nekousalo nijak bolestivě žádné štěně, ani Dayen nekouše, a to nemusím používat drasťáky pochybného původu a účinku. Jirdo, tvou radu si může dovolit aplikovat zkušený kynolog který pozná, co si ke psu může dovolit. Kupodivu, takový to nikdy neudělá... tohle co píšeš považuji za blbost, kterou se dá př troše smůly a špatného načasování leda zkazit pes
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
O jakém načasování mluvíte? Copak kousání (nemyslím cílené kousání), či jakékoli prostředky proti tomu se plánují? Plánujete i to, když je potřeba psa vyzvracet? Jedná se o stejný způsob, jen není dotažen dokonce. Není cílem dosáhnutí toho, aby pes zvracel.
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Prstu v krku bych se fakt nebál, pokud to samozřejmě nedělá magor :-). Mám 3,5 měs. štěndo a když mi venku něco zobne, dělám to co jsem dělal Agyrovi ... bez milosti mu nacpu ruku do tlamy a prstama mu to vymetu ven, klidně až z krku. Má to dvojí efekt, zbavim ho "dobroty" kterou si sám vzal (stejně tak když něco šlohne doma) a je mu to nepříjemné ... což sice moc nepomáhá, udělá to znova
))), ale je to defakto fyzický trest jako je vytahání za kůži na krku. Můžete mne za to pranýřovat, ale je fakt, že jsme mu takhle před týdnem vytáhl až z krku 5cm dlouhou, velmi ostrou kost kterou chtěl spolknout najednou, protože věděl že to nesmí....Honza |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|