![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilcza Saga
|
![]()
Do końca tego miesiąca?!To mało czasu, a fotek niezbyt dużo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Poniewaz na pewno znajdzie sie ktoś, kto zapomni wrzucic zdjęcia a ja mam parę niezłych fot Waszych psów to mam propozycję: kto się NIE ZGADZA na uzycie zdjęcia swojego psa do kalendarza niech mi to powie, OK? Myslę, ze do końca tego weekendu wrzucę juz wszystkie i na stronie kalendarza będzie mozna podejrzec. Do 31 maja usunę, w razie sprzeciwu
![]() Może od razu powiem których psów to dotyczy : Balrog Jezzi (do Pauli sie zgosze z tym pytaniem osobiscie) ![]() Magri Eurys Brenda Guard Eresh Zygzak Hera Iowa Mallory Donka [*] ( Madziu,.. ?) nie twierdze, że kazdy z tych psów ma na tyle ładną fotkę u mnie, że wrzuce ale bedę szukac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Jeśli masz jakieś zdjęcie Donki to bardzo proszę, dodaj i dziękuję że o nas pomyślałaś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Grim Reaper
|
![]()
A ja bym prosił by ktoś dodał parę fotek Grejs bo ja żadnych nie mam a chciałbym sukę zobaczyć w kalendarzu
![]()
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
Pewnie ze dodam!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Gaga, dzięki że myślisz za nas i w związku z tym gdybyś mogła wrzucić jakieś zdjęcie Ereshki byłabym naprawdę wdzięczna. Maxa też masz z Legionowa z 2006 roku Twojego (Romana) autorstwa. W tym Legionowie również wykonaliście zdjęcie portretowe Ereshki, z ząbkami na wierzchu (jeszcze nie lubiła Eurysia) i parę innych fajnych fotek z G-argamelami. Może któreś pasowałoby do całości w kalendarzu ???
Pozdrawiam Bożena
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|